Ο Φωτιάς άλλαξε απόφαση μετά από… κλήση του Διαμαντόπουλου, όμως έπρεπε να υποδείξει άμεσα το πέναλτι


SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFFS

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΆΡΗΣ – ΑΕΚ 1-2

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης),

Μεϊντανάς (Αχαΐας)

4ος: Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Μάνταλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

10': Κακώς ο Κούλα υπέδειξε αράουτ υπέρ της ΑΕΚ, η μπάλα δεν είχε περάσει εξολοκλήρου την πλάγια γραμμή, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Άρη.

15’: Αρχικά ο Φωτιάς έδωσε συνέχεια όταν ο Πινέδα έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ματέο Γκαρσία που έπεσε στην περιοχή πέναλτι, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR (= Διαμαντόπουλος) συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν το είδε σωστά αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

34': Κακώς ο Μεϊντανάς δεν υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

43': Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ (1-2) ο Άρης ζήτησε φάουλ στο ξεκίνημα της επίθεσης στο κέντρο του γηπέδου του Μουκουντί στον Γκρέι, υπήρξε μια ελαφριά επαφή μεταξύ τους που κρίνεται φυσιολογική.

55': Σωστά ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ τον Γκρέι του Άρη.

58': Σωστά ο Κούλα  υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Γκρέι του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ορθώς συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

63': Σωστά ο Μεϊντανά υπέδειξε οφσάιντ τον Φαν Βερτ της ΑΕΚ.

88': Υπήρξε πέσιμο του Ρουπ στην περιοχή της ΑΕΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά ο Διαμαντόπουλος συμφώνησε με την απόφαση του Φωτιά, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

Σχόλια