Αντωνίου κατά… Αντωνίου


Πως γίνεται ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου να δηλώνει διαφορετικά και άκρως αντίθετα πράγματα για το ίδιο θέμα; Πως γίνεται οι απόψεις του να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα;

«Χάνει την αίγλη του ο τελικός», δήλωσε (Metropolis FM) ο Αντωνίου στις 18 Απριλίου. Ηταν η πρώτη φορά που προέκυψε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, πάλι με ονομαστικές προσκλήσεις.

«Θα μεταφέρω στο συμβούλιο να έχουμε πλέον διπλό τελικό», επανήλθε («City 106,1»), στις 29/5, για το ίδιο θέμα. Η διαφορά είναι ότι έγινε τελικός κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Αντωνίου πήγε στον Βόλο αλλά όχι στο γήπεδο.

Η ΕΠΟ είναι διοργανώτρια, όμως για τον αντιπρόεδρο δεν φταίει για το… μπάχαλο του τελικού καθώς είπε: «Κάποιοι προσπάθησαν να χαλάσουν την εικόνα της ΕΠΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω το πώς φταίει η ΕΠΟ, όταν δεν δημιουργεί τοξικότητα. Η ΕΠΟ δεν έχει οπαδούς».

Ο Αντωνίου ξέχασε να πει ότι η ΕΠΟ ελέγχεται από τα μπλοκ των βορρά και νότου, που στηρίζονται από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα. Μήπως, η τοξικότητα πηγάζει από το Πάρκο Γουδή;

Σχόλια