Ο Διαμαντόπουλος δεν είχε δύσκολη φάση στο… μπαράζ παραμονής, η αβλεψία στο 94’


SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OUTS

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ 2-2

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας),

Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

17': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ρουμπέν Μαρτίνεθ της Λαμίας για ριψοκίνδυνο παίξιμο, σήκωσε ψηλά το πόδι στο πρόσωπο του αντιπάλου του Χοσέ Κάνιας.

18': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Ελευθεριάδη του Ιωνικού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

49': Κακώς ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Φαντιγκά, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ).

82': Ο Κατοίκος ενημέρωσε τον διαιτητή και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Γρηγόρη Μπίζα από τον πάγκο του Ιωνικού για έντονες διαμαρτυρίες.

90+4': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει έμμεσο μέσα στην περιοχή πέναλτι της Λαμίας και να αποβάλλει τον Τζανετόπουλο (είχε ήδη κίτρινη από το 42'), για αντιαθλητική συμπεριφορά, γιατί ενώ η μπάλα την είχε αγκαλιάσει μετά από απόκρουση του συμπαίκτη του τερματοφύλακα, αυτός διαπληκτίστηκε με τους φιλάθλους στην εξέδρα, (προκάλεσε τους φιλάθλους, καθώς φαίνεται να φτύνει προς την εξέδρα ή πιθανόν ακόμα και να τους βρίζει).

Κακώς, ο Διαμαντόπουλος σφύριξε την λήξη ακριβώς στο 90+9' και δεν άφησε να ολοκληρωθεί η επίθεση του Ιωνικού, ενώ έπρεπε να κρατήσει τουλάχιστον 1-2' επιπλέον καθυστερήσεις αφού οι παίκτες της Λαμίας έκαναν συνεχώς σκόπιμες καθυστερήσεις, είχε υποδείξει και κίτρινη κάρτα στον Κοσελεβ για σκόπιμη καθυστέρηση.

 

Σχόλια