Ο Ευαγγέλου είχε δύσκολες φάσεις και ήταν σωστός – Το VAR πίσω πέναλτι


SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΒΟΛΟΣ – ΆΡΗΣ 0-3

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)

Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Βόλου έκαναν και πάλι την συνηθισμένη διαμαρτυρία τους, για το μη ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια της ομάδας τους.

15': Κακώς ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Νταμπό του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

32’: Οι παίκτες του Βόλου ζήτησαν πέναλτι για χέρι Μαζικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το χέρι και στις δύο περιπτώσεις, ήταν σε φυσική θέση, κοντά στο σώμα του.

43’: Οι παίκτες του Άρη ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Νταμπό, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

47’: Αρχικά, ο Ευαγγέλου σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη όταν Σιέλης μάρκαρε τον Μαζικού, όμως με το σφύριγμα του διαιτητή ο Φωτόπουλος (όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση) υπέδειξε οφσάιντ τον Καμαρά στο ξεκίνημα της επίθεσης, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Ζαμπαλάς) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

49': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μπαριεντος του Βόλου για ριψοκίνδυνο παίξιμο, αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του Νταμπό.

75': Από τον πάγκο του Βόλου ζήτησαν δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νταρίντα για την είσοδο του χωρίς άδεια στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον υπεύθυνο επικοινωνίας του Βόλου την έντονη διαμαρτυρία του. Με την υπόδειξη της κάρτας εξήγησε στον πάγκο του Βόλου, ότι με δική του προτροπή έδωσε την άδεια στον Νταρίντα για να εισέλθει στο γήπεδο!

79’: Σωστά, ο Ευαγγέλου σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη για αντικανονικό μαρκάρισμα του Πίρινεν του Βόλου στον Καμάτσο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-3.

Σχόλια