Τα ξέρει όλα η UEFA για Μπένετ και θα μάθει τα πάντα!


Για τον Μάνταλο που ανακατεύεται στην επαγγελματική διαιτησία, για τους ξένους διαιτητές που αλλοίωσαν τη βαθμολογία και σφύριξαν σαν τους Ελληνες της εξυγίανσης…

Μπορεί ο Μπαλτάκος να άρχισε την… καραμέλα ότι ο Μπένετ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, όμως τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Η UEFA, πλέον, έχει μάθει τα πάντα για τη θητεία του Αγγλου στην προεδρία της ΚΕΔ, για τον Μάνταλο που ανακατεύεται στην επαγγελματική διαιτησία, για τους ξένους διαιτητές που αλλοίωσαν τη βαθμολογία και σφύριξαν σαν τους Ελληνες της εξυγίανσης, όπως και για το ότι ανακοινώσεις εναντίον του έχουν βγάλει σχεδόν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς, απόδειξη ότι δεν πείθει ως αρχιδιαιτητής.

Ο Μπένετ μπήκε στο κάδρο της UEFA από την παρέμβαση του Μητσοτάκη στον Τσέφεριν, από τις επιστολές του Ολυμπιακού και από τις αντίστοιχες της Super League. Είναι πιθανό το καλοκαίρι η διαιτησία θα μπει σε επιτροπεία της UEFA και ο Μπένετ θα αποτελέσει παρελθόν.

Τη νέα αρχή, που θέλει η UEFA που βλέπει το αδιέξοδο, θα σηματοδοτήσουν οι αλλαγές για την υλοποίηση της επαγγελματικής διαιτησίας. Θα αλλάξει και η δομή της ΚΕΔ για να… αποκλείονται οι Ελληνες από τα διοικητικά (ορισμοί, εκπαίδευση) της διαιτησίας.

 

 

 

 

Σχόλια