Η UEFA πρέπει να τιμωρήσει τον Μάσα - Να βγουν στη δημοσιότητα η έκθεση και οι διάλογοι του VAR


-Η διαιτησία του Ιταλού Μάσα στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 αλλοίωσε το πρωτάθλημα, βγάζοντας τον Ολυμπιακό εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Σε αυτό συμπληρώστε ότι η διαιτησία έχει αλλοιώσει τη βαθμολογία με σερί λάθη κατά των «ερυθρόλευκων» και υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, όμως αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.

-Ολοι οι τηλεκριτικοί (Βαρούχας, Σπάθας, Κουτσιαύτης, Τσίκινης) συμφώνησαν ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από τον Ιταλό. Αυτό το αναφέρουμε για να καταδείξουμε ότι επιβεβαιώνεται η αδικία.

-Εφόσον δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε και ευνοήθηκε η ΑΕΚ, η UEFA πρέπει να τιμωρήσει τον Μάσα. Αυτό θα τον… πονέσει πολύ και θα πάρουν το μήνυμα και οι επόμενοι ξένοι διαιτητές, επειδή δεν γίνεται να έρχονται να κάνουν λάθη και να μην υπάρχουν συνέπειες.

-Κατά τα άλλα δεν ισχύει ότι οι Ιταλοί είπαν ότι δεν ξαναστέλνουν διαιτητές, αυτό είναι για να… αποκλειστούν οι ξένοι από τη νέα σεζόν, όμως λογαριάζουν χωρίς τη Σούπερ Λίγκα.

-Επειδή στη διαιτησία πρέπει να υπάρχει διαφάνεια, ας δώσει η ΚΕΔ στη δημοσιότητα τον βαθμό που του έβαλε ο παρατηρητής Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας). Αν και δεν είναι διεθνής παρατηρητής, ούτε υπήρξε διεθνής διαιτητής τον έβαλαν να βαθμολογήσει ρέφερι της ελίτ κατηγορίας όπως ο Μάσα.

-Κανονικά η ΚΕΔ έπρεπε να δώσει στη δημοσιότητα και τους διαλόγους του VAR για να φανεί τι είπαν οι Μάσα-Πιτσινίνι στις τέσσερις φάσεις που αποτελούν ιστορικό… χειρουργείο κατά του Ολυμπιακού.

-Ισχύει, αυτό που κυκλοφόρησε, ότι ο Μπένετ είχε ορίσει άλλον Ιταλό, πρώτης κατηγορίας, για το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ που δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα ο Ροσέτι να στείλει τον Μάσα;

Σχόλια