Ο τελικός Κυπέλλου, οι… μπούρδες της ΕΠΟ και η γιορτή που έγινε κωμωδία για βραβείο Οσκαρ


Η ξευτίλα της ΕΠΟ δεν έχει όριο καθώς ο ορισμός του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου εξελίχθηκε σε νέο φιάσκο! Πλέον, η ακατάλληλη και ανίκανη ομοσπονδία αναζητά άλλη έδρα και μόνη σίγουρη είναι η ημερομηνία (24/5), όμως μην το… δένετε και κόμπο. Με άλλα λόγια η δυσφήμιση του τελικού Κυπέλλου συνεχίζεται.

Ο Δημήτρης Αγραφιώτης, στη συνεδρίαση της ΕΕ της Πέμπτης (27/4), είχε χτυπήσει το… καμπανάκι και δικαιώθηκε από τις εξελίξεις. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε τονίσει στον Μπαλτάκο πως αν δεν υπάρξει συμφωνία με το Δήμο Βόλου, σχετικά με τους όρους διεξαγωγής του τελικού, τότε θα ψάχνουν για άλλο γήπεδο, όμως δεν τον άκουσε κανείς. Να, όμως, που ήταν προφητικός. Έτσι, οι εξελίξεις είναι γνωστές.

Τα υπόλοιπα είναι… κουραφέξαλα. Μόνο για λόγους εντυπώσεων διαδίδουν ότι θα παραπέμψουν τον Μπέο στην Επιτροπή Δεοντολογίας, κανονικά οι ίδιοι θα πρέπει να πάνε (ακόμη καλύτερα να παραιτηθούν οι Μπαλτάκος και λοιποί) επειδή όχι μόνο είναι ανίκανοι να διοργανώσουν έναν τελικό κυπέλλου, ταυτόχρονα τον δυσφημούν με αυτά που κάνουν! Σε όλες τις χώρες του κόσμου είναι γνωστό από την αρχή της σεζόν, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2022, η ημερομηνία και η έδρα του τελικού Κυπέλλου, όμως όχι και στο… Μπαλτακιστάν.

Επίσης, είναι… μπούρδες ότι η ΕΠΟ μπορεί να ζητήσει να τεθεί σε αργία ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Γελάνε και τα τσιμέντα και μόνο που το σκέφτονται, δείχνοντας ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν προβλέπεται από πουθενά.

Με την ευκαιρία η Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έσυρε την ΕΠΟ στην αναζήτηση άλλου γηπέδου, καθώς ξεκαθάρισε ότι αποκλείεται να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Παράλληλα, τη… στόλισε κατάλληλα, καθώς ανέφερε ότι «η εκτελεστική επιτροπή της είναι της πλάκας, με πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων».

Γελάει ο κόσμος με τις ξευτίλες του τελικού Κυπέλλου. Ο Μπαλτάκος τον ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη, μετά τον πήγε στην Αγγλία, στη Γερμανία, στην Αυστραλία, μετά στην Κύπρο και δεν μπορεί να τον κάνει ούτε στο Πανθεσσαλικό. Ποια γιορτή; Κωμωδία για βραβείο Οσκαρ έκαναν τον τελικό Κυπέλλου!

Εκτός από τον Μπαλτάκο θα πρέπει να παραιτηθεί και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Αγγελος Δανιήλ καθώς επί θητείας του έχουν απαξιωθεί το Κύπελλο και η Γ’ Εθνική.

 

 

 

Σχόλια