«Ζούγκλα» στην Τούμπα: Πέταξαν μπουκάλι στο κεφάλι του βοηθού – Ο Αγκάγιεφ δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή κατά του ΠΑΟΚ


SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF

7η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 3-2

Διαιτητής: Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθοί: Ζεινέλοφ,

Εμιρέλι (Αζερμπαϊτζάν)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Ουμουντλού (Αζερμπαϊτζάν)

AVAR: Μωϋσιάδης Θ. (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

23': Ο Κωνσταντέλιας βούτηξε, όμως σωστά ο Αγκάγιεφ δεν έδωσε κάτι, καθώς υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

24': Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΟΚ για την προηγούμενη φάση και δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, με υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή υπέδειξε κίτρινε κάρτες σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ και του Άρη.

26': Υπήρξε προσωρινή διακοπή γιατί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πέταξαν αντικείμενο (γυάλινο μπουκάλι) στον βοηθό Εμιρέλι.

30’: Υπήρξε πέσιμο παίκτη του Άρη στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε κράτημα της φανέλας από τον Κουλιεράκη στον Ματέο Γκαρσία και έπρεπε να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι και κόκκινη κάρτα για αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ. Μεγάλο λάθος του Αγκάγιεφ. Ο Αρης προηγήθηκε στο 45' αλλά θα μπορούσε αυτό να είχε συμβεί από το 30'.

35': Σωστά ο Ζεϊνέλοφ υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη.

40': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

60': Σωστά ο Αγκάγιεφ σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όταν ο Πίρσμαν γκρέμισε τον Ντάντας. Με την εκτέλεση του έγινε το 2-1.

90+1’: Ο Αγκάγιεφ έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νταντας του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά (απώθησε τον Καμαρά). Στην συνέχεια ο Καμαρά εκνευρίστηκε και υπήρξε ένταση μεταξύ παικτών και πάγκων. Ο διαιτητής απέβαλε μόνο τον Καμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ έπρεπε κίτρινη και στον Ντάντας που είχε προκαλέσει το επεισόδιο.

Σχόλια