Ο Στίλερ ρεζίλεψε τον ανίκανο Μάσα, έκανε αποβολή-καρμπόν υπέρ της ΑΕΚ

-Η… αηδία της διαιτησίας του Ιταλού διαιτητή στο Καραϊσκάκη έκανε παρέλαση. Ο Στίλερ απέβαλε τον Κάργα για παρόμοια φάση με το μαρκάρισμα με τις τάπες του Σιμάνσκι στον Βαλμπουενά.

-Ελίτ είναι και ο Στίλερ, ελίτ διαιτητής είναι και ο Μάσα, όμως υπάρχει διαφορά επιπέδου.

 

Δικαιώθηκαν οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού και παράλληλα επιβεβαιώθηκε το μεγάλο λάθος του Ιταλού Μάσα, ο οποίος στο 38’ του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 έκλεισε τα μάτια σε καθαρή αποβολή του Σιμάνσκι ο οποίος με τις τάπες μάρκαρε τον Βαλμπουενά στον αχίλλειο τένοντα. Παρόμοια φάση έγινε και στο 8’ του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και στο 10’, μετά από ανασκόπηση στο VAR, απέβαλε τον Κάργα μετά από ένα σκληρό τάκλιν σε βάρος του Γιόνσον. Αρχικά, ο Γερμανός Στίλερ έβγαλε κίτρινη κάρτα, όμως κλήθηκε στο VAR (σε αντίθεση με αυτό που δεν έγινε στο Καραϊσκάκη) και απέβαλε τον Κάργα. Ετσι η ΑΕΚ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες και έκανε… γρήγορα το 2-0, με γκολ στο 21’ και στο 24’.

Ελίτ διαιτητής είναι ο Στίλερ, ελίτ διαιτητής είναι και ο Μάσα, όμως υπάρχει διαφορά επιπέδου. Η αποβολή στην «ΟΠΑΠ Αρένα» εκθέτει τον Μάσα και για αυτό πρέπει να τιμωρηθεί από την UEFA. Ο Γερμανός Στίλερ τον ρεζίλεψε, εφαρμόζοντας τον κανονισμό, ενώ ο Γερμανός Μίλερ που είναι στο VAR του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε αυτή τη φάση έκανε το καθήκον του σε αντίθεση με τον VAR του Μάσα, τον συμπατριώτη Ιταλό, Μάρκο Πιτσινίνι που απέδειξε ότι ήρθε για τουρισμό στην Αθήνα.

Η… αηδία της διαιτησίας του Ιταλού διαιτητή στο Καραϊσκάκη έκανε παρέλαση στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Στίλερ, διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ απέβαλε τον Κάργα για παρόμοια φάση με το μαρκάρισμα με τις τάπες του Σιμάνσκι στον Βαλμπουενά.

 

 

Σχόλια