Ο Μάσα είχε στήριξη από ψηλά και όχι από την Ελλάδα ενώ ο άλλος Ιταλός δήλωσε κώλυμα


Ο Μάσα είχε στήριξη από ψηλά και όχι από την Ελλάδα ενώ ο άλλος Ιταλός δήλωσε κώλυμα

 

-Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μάσα, ο διαιτητής που έκανε το πιο ιστορικό «χειρουργείο» στη Σούπερ Λίγκα, ορίστηκε με παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ στο ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3.

-Επίσης, κυκλοφόρησε ότι ήταν να έρθει άλλος Ιταλός που δήλωσε κώλυμα την τελευταία στιγμή. Αυτός είναι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας.

-Για να επιστρατευθεί ο ελίτ Νταβίντε Μάσα σημαίνει ότι είχε στήριξη από ψηλά και όχι από την Ελλάδα. Αλλιώς, η ΟΥΕΦΑ με βάση το βίντεο θα έπρεπε ήδη να του πάρει το σήμα του διεθνή και να δώσει εντολή να τιμωρηθεί. Συνήθως έτσι γίνεται με διαιτησίες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο και όλοι όσοι ξέρουν από διαιτησία παραδέχονται ότι έκανε «χειρουργείο» κατά του Ολυμπιακού, χειρότερο και από του Κέλετ.

-Ο Μάσα ήρθε άνετος και τα επαναλαμβανόμενα λάθη, με σκοπό να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, σημαίνουν ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να τα κάνει.

-Γιατί δεν τον ενδιέφερε αν θα εκτεθεί; Η λογική λέει ότι αν τον ενδιέφερε θα πήγαινε στο VAR, για να τσεκάρει αν όχι και τις τέσσερις… σφαγές, τουλάχιστον τις δυο.

-Αν τον ενδιέφερε δεν θα σφύριζε άλλα αντί άλλων, ακόμη και στα φάουλ.

-Ελίτ με ελίτ έχουν διαφορά.

-Το έδειξε ο Μακέλι στο Αρης-Ολυμπιακός 2-1 και ο Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0.

-Θυμηθείτε ΟΛΑ τα λάθη του απίθανου Μάσα.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 (την 5η αγωνιστική των πλέι οφ): Τέσσερα ήταν τα σημαντικά λάθη του ελίτ Ιταλού Νταβίντε Μάσα που είχε VAR τον Μάρκο Πιτσινίνι, ο οποίος είναι διαιτητής που περισσότερο τον βάζουν στη Β’ Εθνική και δεν είναι διεθνής και ήρθε στην Αθήνα για τουρισμό. Ο Πιτσινίνι μπορούσε να παρέμβει και στις τέσσερις φάσεις, όμως δεν έκανε το καθήκον του.

Αναλυτικά οι «σφαγιαστικές» αποφάσεις του Μάσα:

-Το πρώτο «χειρουργείο» έγινε στο 13’, καθώς έβγαζε μάτια το σπρώξιμο του Βίντα στον Μπακαμπού. Η παράβαση πέναλτι ήταν ξεκάθαρη, όμως ο Μάσα δεν το έδωσε.

-Στο 38’ ο Μάσα έκλεισε τα μάτια σε κόκκινη κάρτα σε βάρος του Σιμάνσκι που είναι ο ορισμός της αποβολής, καθώς ο Πολωνός πάτησε τον Βαλμπουενά με τις τάπες και υπήρχε κίνδυνος να του προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Παραμένει άγνωστο γιατί ο Μάσα δεν εφάρμοσε τον κανονισμό. Ηταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας.

-Το πέναλτι που έδωσε υπέρ της ΑΕΚ στο 80’, με το οποίο έκανε το 2-1, είναι ανύπαρκτο. Ο Βίντα βούτηξε και ο Ιταλός (μαζί με τον VAR) γελοιοποιήθηκαν. Οι Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ δεν υπέπεσαν σε παράβαση. Μόνο ο Μάσα είδε αυτό το πέναλτι.

-Πριν το 3-1 της ΑΕΚ, στο 90+1’ προηγείται επιθετικό φάουλ του Αμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ πριν ο πρώτος δώσει την πάσα στον σκόρερ Μάνταλο. Κι εδώ, ο VAR Πιτσινίνι αμόλησε αετό. Κι εδώ, ολοκληρώθηκε το «έγκλημα» του Μάσα.

-Οι Φορτούνης, Βαλμπουενά δέχθηκαν «βροχή» από κλωτσιές, όμως ο Μάσα δεν έδινε ούτε φάουλ για να μην βγάζει κίτρινες κάρτες. Αηδία…





Σχόλια