Ο Μανούχος γέμισε με... σπόρια τον Παναθηναϊκό! - Σωστό το πέναλτι


-Πριν από την έναρξη οι παίκτες του Βόλου έκαναν κύκλο μπροστά από τον πάγκο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το μη ορισμό ξένου διαιτητή στους αγώνες τους.

SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 0-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής),

Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Παρατηρητής:  Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

34': Κακώς (Μανούχος και Καραγκιζόπουλος) υπέδειξαν άουτ υπέρ του Βόλου, έπρεπε κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού.

52': Σωστά ο Μανούχος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Τάχατο του Βόλου για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Κώτσιρα. Οι δύο παίκτες είχαν έναν διαπληκτισμό με τον Αχιλλέα Μπέο που ήταν δίπλα στη φάση, αφού παρακολουθούσε το ματς από τη φυσούνα, να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να τους χωρίσει. Κίτρινη υπέδειξε και στον Μπέο για την είσοδο του εντός του αγωνιστικού χώρου.

57': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Οζέγκοβιτς του Βόλου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κεφαλιά άουτ).

59': Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν έμμεσο όταν ο Σιέλης έπαιξε την μπάλα και ο Κλέιμαν την έπιασε, όμως το γύρισμα δεν έγινε με πρόθεση.

71': Ο Μανούχος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ στην δεξιά γωνία εκτός περιοχής του Παναθηναϊκού και κίτρινη κάρτα στον Σάρλια του Παναθηναϊκού γιατί έσπρωξε τον Οζέγκοβιτς του Βόλου και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

73': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Βόλου, όταν ο Χουάκαρ έσπρωξε αντίπαλο του, στο κέντρο του γηπέδου.

75': Κακώς ο Μπουξμπάουμ δεν υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ άουτ).

83': Ο Μανούχος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Βόλου, όταν ο Κωτσιρας έσπρωξε αντίπαλο του.

89': Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση Μανούχου, το χέρι ήταν σε φυσική θέση.

90+3’: Το παράκανε ο Μανούχος με τις αποφάσεις του στο δεύτερο ημίχρονο υπέρ του Παναθηναϊκού, μέχρι αλλαγή σε αραουτ ανακάλυψε.

90+5’: Ο Μανούχος σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού όταν ο Λούνα έπαιξε την μπάλα με το χέρι του, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Ζαμπαλάς) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, σήκωσε το χέρι του σε αφύσικη θέση. Με την εκτέλεση του ο Κλέιμαν απέκρουσε, στην επόμενη διακοπή ο Μανούχος ζήτησε να μην επαναρχίσει ο αγώνας, μέχρι να γίνει έλεγχος από το VAR για το αν η θέση του τερματοφύλακα ήταν σωστή.

Σχόλια