Δεύτερη φορά μαντάρα ο ίδιος βοηθός


- Τα έκανε μαντάρα για δεύτερη φορά σε παιχνίδι της Super League 2 ο βοηθός Ζώης Νάστος (Πρέβεζας).

-Η πρώτη ήταν σε παιχνίδι Ηλιούπολη-Προοδευτική 1-1 με διαιτητή την Αντωνίου (Αχαϊας), όταν στο 84' ο Μάντιτς σκόραρε, το γκολ αρχικά το μέτρησε, αλλά τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αρχικά, φώναζε η Ηλιούπολη, μετά η Προοδευτική.

-Μετά τον όρισαν το περασμένο Σάββατο (21η αγωνιστική) στο ματς Ηρακλής Λάρισας-ΠΑΟΚ Β’ 1-4, με διαιτητή τον Κατσικογιάννη (Ηπείρου).

- «Η φάση που προκάλεσε τεράστια ένταση και προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι, ήταν εκείνη του 64′, όταν ο ΠΑΟΚ Β’ σκόραρε για το 1-2. Σε αυτή τη φάση, ο Τζίμας μόλις έγινε αποδέκτης της μπάλας ο πρώτος βοηθός του ματς κ. Νάστος (Πρέβεζας/Λευκάδας) σήκωσε καθαρά το σημαιάκι του, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Ηρακλή Λάρισας να σταματούν και στη συνέχεια την κατέβασε (!) με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ Β’ να συνεχίζει την προσπάθεια του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση όπως ήταν λογικό, ο διαιτητής έδειξε παρόλα αυτά σέντρα και οι γηπεδούχοι έξαλλοι με την εν λόγω απόφαση του πρώτου βοηθού, διαμαρτυρήθηκαν έντονα, κάτι το οποίο επέφερε και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λίταινα (69′) και διακοπή στο παιχνίδι από το 64′ μέχρι το 71′».

- Ο σχολιασμός της φάσης είναι από το www.athleticlarissa.gr

Σχόλια