Ο βοηθός έπρεπε να υποδείξει το πέναλτι στον Μακέλι – Ολες οι φάσεις και οι αποφάσεις στο ματς Αρης-Ολυμπιακός 2-1


 – Απορία γιατί φόρεσε το περσινό σήμα του διεθνή καθώς έγραφε 2022

 

SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF

6η αγωνιστική

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδίας)

Βοηθοί: Στέγκστρα,

Ντε Βρις (Ολλανδίας)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Ντιέπερινκ (Ολλανδίας)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

 

13': Υπήρξε πέσιμο του Πάλμα στην περιοχή του Ολυμπιακού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Ντιεπέρνικ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μακέλι, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

20': Σωστά ο Ντε Βρις υπέδειξε οφσάιντ τον Καμαρά του Άρη.

24': Σωστά ο Στέγκστρα υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ).

31': Ο Μακέλι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ντουκουρέ για ριψοκίνδυνο παίξιμο (προβολή με τις τάπες του στο πόδι του Βρουσάι).

32': Ο Μακέλι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νταμπό για ριψοκίνδυνο παίξιμο (αργοπορημένο μαρκάρισμα από πίσω στα πόδια του Φορτούνη, έδωσε πλεονέκτημα και έκανε μόνο σύσταση στον Νταμπό.

55': Σωστά ο Στάγκστρα υπέδειξε οφσάιντ τον Ντουκουρέ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (έστειλε την μπάλα στο δοκάρι).

65': Πριν το γκολ του Άρη (2-0) ο Ιτουρμπε στο πήδημα που έκανε στον αέρα με τον Ανδρούτσο, τον έσπρωξε στην πλάτη του με τον αγκώνα του. Δεν φαίνεται παράβαση.

68': Οι παίκτες του Ολυμπιακού ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μαζικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (=ΝτιέπερνκιΟ και σωστά συνέστησε στον Μακέλι να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, το χέρι του ήταν σε αφύσικη θέση, (από το πλάνο πίσω από την εστία, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μπάλα μετά την επαφή στο χέρι του, ότι άλλαξε πορεία). Επίσης, την παράβαση έπρεπε να υποδείξει ο βοηθός Ντε Βρις καθώς έγινε μπροστά του.

75': Υπήρξε πέσιμο του Μπιέλ στην περιοχή του Αρη, έγινε έλεγχος από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση την απόφαση του διαιτητή. Φαίνεται μια επαφή από τον αμυντικό του Άρη στο πόδι του Μπιέλ, όμως δεν φαίνεται πέφτει από αυτή.

 

Σχόλια