Ο Ντίας χαρίστηκε στους Βίντα και Μουκουντί – "Επνιξε" κάρτες στον Μπερνάρ - Αυτά είναι τα λάθη του Πορτογάλου στο ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0


SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF

7η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 0-0

Διαιτητής: Σοάρες Ντίας (Πορτογαλίας)

Βοηθοί: Ριμπέιρο,

Σοάρες Πάουλο (Πορτογαλίας)

4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)

VAR: Μαρτίνς (Πορτογαλίας)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας)

3': Κακώς ο Ριμπέιρο δεν υπέδειξε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης τον Γκαρσία της ΑΕΚ (στο τέλος της επίθεσης υπήρξε κεφαλιά του Τσουμπερ στο δοκάρι).

6': Ο Ντίας έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

7': Ο Πορτογάλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ Παναθηναϊκού έξω αριστερά από την περιοχή πέναλτι της ΑΕΚ, που έκανε ο Ρότα στον Μπερνάρ.

12': Ο Ντίας έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρ του Παναθηναϊκού, για ριψοκίνδυνο παίξιμο (αντικανονική χρήση χεριού στο πρόσωπο του Ρότα που τραυματίστηκε).

23': Άλλο ένα λάθος, καθώς πρεπε να υποδείξει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Ελίασον της ΑΕΚ για ανακοπή υποσχομενης επίθεσης.

43': Κακώς σφύριξε φάουλ και κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μάγκνουνσον, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, ο Γκαρσία έπεσε μόνος του.

45': Στην εκτέλεση του φάουλ (του 44' ) υπήρξε πέσιμο του Μάγκνουσον του Παναθηναϊκού από κράτημα του Γαλανοπούλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή (τέτοια κρατήματα γίνονται συχνά πριν από εκτελέσεις λακτισμάτων κοντά στην μεγάλη περιοχή).

45+5': Επρεπε να αποβάλει (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) τον Μουκουντί για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

51': Ο Ντίας έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρ για αντιαθλητική συμπεριφορά κράτημα.

57': Επρεπε να υποδείξει κόρνερ υπέρ Παναθηναϊκού αντί πλάγιο άουτ υπέρ του Παναθηναϊκού.

71': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη στον Βίντα για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

73': Επρεπε ο Πάουλο να υποδείξει κόρνερ υπέρ της ΑΕΚ αντί άουτ υπέρ του Παναθηναϊκού.

82': Ο Ντίας έπρεπε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μουκουντί για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

83': Ο ρέφερι έπρεπε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βίντα της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο (με δύναμη κτύπησε εκτός περιοχής της ΑΕΚ τον Τσοκάι στο κεφάλι και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση), του προκάλεσε τραυματισμό.

 

Σχόλια