Ο Διαμαντόπουλος δεν διορθώνεται με τίποτα: «Εβγαζε μάτια» το επιθετικό φάουλ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ


-Πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο 49’ είχαμε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του Βίντα στον Διαμαντή, ο οποίος χρησιμοποίησε τον αγκώνα του στη διεκδίκηση της μπάλας, πριν καταλήξει στον σκόρερ Αμραμπατ (από λάθος κεφαλιά-πάσα του Πασαλίδη).
-Τον... ξεπάγωσαν μετά από 40 μέρες για να τον ορίσουν στο Ηράκλειο.

 

SUPERLEAGUE 2022-23

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-3

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας),

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

1', 13’: Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

16': Υπήρξε πέσιμο του Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ στην πέναλτι του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Φωτιάς) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Διαμαντόπουλου, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

16': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Ντίκο του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

29': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ της ΑΕΚ.

30': Υπήρξε πέσιμο του Αμραμπατ της ΑΕΚ στην περιοχή του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Φωτιάς) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Διαμαντόπουλου, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

34': Ο Διαμαντόπουλος σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Βίντα της ΑΕΚ για θέατρο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ο Βίντα χωρίς να υπάρξει επαφή από το μαρκάρισμα του Λάρσον έπεσε στο έδαφος με σκοπό να ξεγελάσει τον διαιτητή για να κερδίσει πέναλτι.

41': Κακώς, ο Κωσταράς υπέδειξε άμεσα οφσάιντ τον Ντίκο του ΟΦΗ και ανέκοψε μια πολλά υποσχόμενη επίθεση, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης, που σε περίπτωση γκολ θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για την ορθότητα της απόφασης του, (δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να δούμε αν η απόφαση του ήταν σωστή, από την ζωντανή λήψη φάνηκε ο Ντιγκο να είναι στην ίδια ευθεία).

47': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ ο Χατζησαφι της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

49': Κακώς ο Διαμαντόπουλος δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ,  κακώς ο Φωτιάς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για το επιθετικό φάουλ, του Βίντα στον Διαμαντή με δεδομένο ότι ο πρώτος χρησιμοποίησε τον αγκώνα του, στη διεκδίκηση της μπάλας, και τον έριξε στο έδαφος.

60': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

78': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

83': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Γκρόνινγκ του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

85': Κακώς ο Κωσταράς δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Φαν Βέερτ της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σούταρε στην εστία και απέκρουσε ο τερματοφύλακας).

88': Σωστά ο Α βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Φαν Βέερτ της ΑΕΚ.

90+5': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ Γκρόνινγκ του ΟΦΗ.

Σχόλια