Αποβολή ανακάλυψη από τον Βεργέτη – Λάθη από τον Μεϊντανά


- Ένα ματς με την παρουσία των Μπένετ, Μάνταλου
SUPER LEAGUE 2022-23

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Καραγκιζόπουλος (Αθηνών)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Κούλα (Ξάνθης)

Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

 

 

3': Κακώς ο Μεϊντανάς υπέδειξε άμεσα οφσάιντ τον Γερεμέγιεφ του Λεβαδειακού, στο ριπλέι φάνηκε να ήταν στην ίδια ευθεία.

32': Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον ίδιο παίκτη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

37': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαετάν Ρομπέγ του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

55': Ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Κιάρτανσον του Ατρομήτου, (δεν υπήρξε ριπλέϊ από κάμερα στην ευθεία, για επιβεβαίωση της απόφασης του βοηθού).

57': Σωστά ο ρέφερι υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Βήχο του Λεβαδειακού για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του με σκοπό να σταματήσει υποσχόμενη επίθεση.

58’: Κακώς ο Βεργέτης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βήχο του Λεβαδειακού για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, ο παίκτης στην προσπάθεια του να τρέξει να προλάβει να παίξει την μπάλα πριν τον αντίπαλο του, δεν τα κατάφερε και έκανε ένα αντικανονικό μαρκάρισμα που θα μπορούσε να τιμωρήσει μόνο με φάουλ την ομάδα του Λεβαδειακού, όχι όμως και με κίτρινη κάρτα (δεύτερη). Ο αντίπαλός του δεν ήταν ήδη κάτοχος της μπάλας (η μπάλα ήταν υπό διεκδίκηση) και δεν είχε σκοπό να σταματήσει υποσχόμενη επίθεση, (επίσης η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την σέντρα πριν την ακουμπήσει ο παίκτης του Ατρομήτου).

69': Κακώς ο Βεργέτης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γερεμέγεφ του Λεβαδειακού το μαρκάρισμα του ήταν απρόσεκτο, δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο.

74': Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Αγκιμπού Καμαρά του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

77': Κακώς ο Μεϊντανάς δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Κιάρτανσον του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας, που στην περίπτωση επίτευξης τέρματος θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR).

Σχόλια