Νέο αίσχος: Ο Σιδηρόπουλος αλλοίωσε ξανά το VAR και δεν υπέδειξε πέναλτι κατά της ΑΕΚ στον Φωτιά - Πρόκληση που δεν στέλνουν σπίτι του τον... τυπικά ελίτ ρέφερι


SUPER LEAGUE 2022-23

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 2-1

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας),

Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

19': Κακώς ο διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτι όταν ο Μουκουντί της ΑΕΚ έπαιξε την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή της ομάδας του, μετά γέμισμα του Πήλιου. Έπρεπε ο VAR (Σιδηρόπουλος) να παρέμβει και να συστήσει στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, καθώς το χέρι του Μουκουντί είναι σε αφύσικη θέση. Ο παίκτης της ΑΕΚ άνοιξε το χέρι του αντίθετα από το σώμα του, όσο χρειαζόταν για να παίξει την μπάλα με σκοπό να αλλάξει την πορεία της, ώστε να μην πάει στον επιθετικό του ΠΆΣ Γιάννινα που ήταν σε θέση βολής, κάθετα με την εστία της ΑΕΚ.

25': Κακώς, ο Φωτιάς σφύριξε φάουλ υπέρ του Λιβάι Γκαρσία, στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έσπρωξε παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα και έπρεπε να σφυρίξει φάουλ σε βάρος του.

28': Σωστά, ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

34': Επρεπε ο Φωτιάς να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αραούχο για ριψοκίνδυνο παίξιμο (χτύπημα με το χέρι πάνω σε αντίπαλο), με σκοπό να ανακόψει υποσχόμενη επίθεση.

36': Κακώς, ο Κωσταράς δεν υπέδειξε φάουλ, όταν ο Αμραμπατ έσπρωξε τον επιθετικό και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση, για το οποίο θα έπρεπε δει και κίτρινη κάρτα.

44': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΆΣ Γιάννινα.

63': Ο ρέφερι έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ του Αμραμπατ στον Πήλιο.

66': Κακώς δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ για διαμαρτυρία.

69': Κακώς ο Φωτιάς σφύριξε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, καθώς ο αμυντικός του ΠΆΣ Γιάννινα έπαιξε καθαρά την μπάλα.

71': Κακώς ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ όταν ο Αμραμπατ κράτησε τον αντίπαλο του πριν αναπτύξει επίθεση η ΑΕΚ.

80': Κακώς, ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν υπήρξε κάποια παράβαση και σταμάτησε μια καλά υποσχόμενη επίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα.

87': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αμραμπαντ για αψιμαχία που είχε με αντίπαλο του (θα ήταν η δεύτερη αν είχε παρατηρηθεί και στο πρώτο ημίχρονο, τελικά του την υπέδειξε στο 90+1', διότι δεν μπορούσε να του χαρίζεται συνεχώς......).

 

 

Σχόλια