Νέο «χειρουργείο» Σιδηρόπουλου υπέρ της ΑΕΚ – Πρόκληση και από Καραντώνη


-Εξόφθαλμο λάθος (21’) ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Ιωνικού σε χέρι του Ρότα στο 0-0.

-Επιθετικό φάουλ στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ στο 82’.

SUPER LEAGUE 2022-23

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΕΚ 1-2

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης)

Θ. Μωυσιάδης (Ηπείρου)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Καραντώνης (Ημαθίας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

9': Σε βουτιά του Ρότα μέσα στην περιοχή του Ιωνικού, παίκτες και πάγκος της ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό. Σωστή απόφαση από Σιδηρόπουλο, Καραντώνη.

17': Σωστά ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ τον Σεμπά μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε ο Γούλερι του Ιωνικού.

21': Εξόφθαλμο λάθος του Σιδηρόπουλου, πρόκληση και από Καραντώνη. Υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Ρότα στην δική του περιοχή πέναλτι, οι παίκτες και ο πάγκος του Ιωνικού ζήτησαν πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Ο Καραντώνης έπρεπε να συστήσει στον Σιδηρόπουλο να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, το χέρι του ήταν σε αφύσικη θέση και είχε καταστήσει το σώμα του αφύσικα μεγαλύτερο. Από τον πάγκο του Ιωνικού υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον προπονητή Δημήτρη Σπανό.

52': Σωστά ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ της ΑΕΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

63': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Σεμπά του Ιωνικού.

82': Δεύτερο μεγάλο λάθος των Σιδηρόπουλου, Καραντώνη. Στο γκολ της ισοφάρισης (πίσω από την πλάτη του σκόρερ Βίντα της ΑΕΚ), ο Μουκουντί έκανε αντικανονική χρήση χεριού στο λαιμό του Μύγα και τον έσπρωχνε με αποτέλεσμα να τον βγάλει εκτός θέσης ώστε να μην έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει την μπάλα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν ενημέρωσε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για επιθετικό φάουλ που υπήρξε πριν το γκολ.

86': Σωστά ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ τον Μουκουντί της ΑΕΚ.

90+6': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Χατζησαφι της ΑΕΚ έπαιξε ριψοκίνδυνα με σκοπό την ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ





Σχόλια