Με… χειρουργείο του Μπόγκναρ νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Αρη – Δείτε τη φωτογραφία με το επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη


-Από το Σιδηρόπουλο στον Μπόγκναρ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ στο Αγρίνιο (Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2, την 14η αγωνιστική) επειδή προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο στον Κολοβό.
-Αυτά γίνονται όταν ο Μπένετ και η παρέα του δεν μπορούν να βρουν καλούς ξένους διαιτητές.
-Ο Δανός Κέλετ... έσφαξε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ούγγρος Κέλετ τον Αρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 

SUPER LEAGUE 2022-23

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 1-0

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Μπούζας (Ουγγαρία)

Κόμπορ (Ουγγαρίας)

4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

VAR: Μπέρκε (Ουγγαρία)

AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου)

Παρατηρητής: Μάνταλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

15' - 21': Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι, ο VAR (= Μπέρκετ) μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έκανε, συνέστησε στον Μπόγκναρ να δει τη φάση για παράβαση πέναλτι, μετά την ανασκόπηση που έκανε ο διαιτητής σωστά αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυνόμενου στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα με το κεφάλι. Η όλη διαδικασία διήρκησε έξι λεπτά και έδειξε 5’ καθυστερήσεις!

27': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά, για παρατεταμένο κράτημα.

43': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ σε βάρος του ΠΑΟΚ και όχι πλάγιο υπέρ του, ο Νέλσον Ολιβέιρα σε επίθεση του ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί αντικανονικά το χέρι του.

45+1': Μεγάλο λάθος στο 1-0. Ο Ινγκασον σκόραρε, όμως είναι σκάνδαλο που μέτρησε το γκολ καθώς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στον Πίρσμαν. Μεγάλη ευθύνη και του VAR. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ…

57': Ο Νάρεϊ του ΠΑΟΚ γλίτωσε κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

70': Κακώς ο Κόμπορ υπέδειξε οφσάιντ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

87': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

90+3': Κακώς ο διαιτητής δεν άφησε να εκτελεστεί το φάουλ του Άρη γρήγορα.

90+5': Ο Μπόγκναρ έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ σε βάρος του ΠΑΟΚ και όχι κόρνερ.

Κακώς, στο τέλος, δόθηκαν 7' καθυστερήσεις, 5' ήταν η διακοπή για καπνογόνα (έπρεπε 4' για αλλαγές και τραυματισμούς) άρα θα έπρεπε τουλάχιστον 9'.



 

Σχόλια