«Συμμαχικό» πέναλτι από Διαμαντόπουλο κατά του ΠΑΟΚ που δεν το πήρε πίσω – Τα υπόλοιπα… έρχονται – Οι εκπτώσεις στον πειθαρχικό έλεγχο των γηπεδούχων


SUPERLEAGUE 2022-23

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-2

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθoί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Καρατζίκας (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

 

12 -15': Κακώς ο Διαμαντόπουλος σφύριξε πέναλτι και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον  Κοταρσκι όταν μάρκαρε τον Λούα Λούα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ο Φωτιάς συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, για μη παράβαση πέναλτι, όμως όταν είδε την φάση στην οθόνη, κακώς παρέμεινε στην αρχική του απόφαση, δεν υπήρξε επαφή με το πόδι ή με το χέρι του τερματοφύλακα στον αντίπαλο του.

27': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Λεβαδειακού όταν ο Νάρεϊ μάρκαρε αντικανονικά (από πίσω) τον Λούα Λούα, στην συνέχεια ο Νταμπό εκνευρίστηκε και έτρεξε να σταματήσει αντικανονικά τον Σάστρε και σωστά του υπέδειξε κίτρινη κάρτα για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, όμως έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα και στον Σάστρε που ζητούσε από τον διαιτητή (με την γλώσσα του σώματος του) να υποδείξει την κίτρινη κάρτα στον Νταμπό.

35': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Σβαμπ του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο (αντικανονική χρήση χεριού, ως εργαλείο στο πρόσωπο του Νταμπό).

38': «Έπνιξε» και κίτρινη κάρτα στον Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο (αντικανονική χρήση χεριού, ως εργαλείο στο πρόσωπο του Μουτίνιο του Λεβαδειακού).

41': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Ντάντα του ΠΑΟΚ.

79': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

87': Κακώς ο Ψάρρης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σούταρε ελάχιστα άουτ).

87': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Λεβαδειακού και κίτρινη κάρτα στον Βιερίνια για ριψοκίνδυνο παίξιμο (σήκωσε ψηλά το πόδι του και κλώτσησε τον Παναγιώτου, που του διαμαρτυρήθηκε και αντί να τιμωρήσει τον παίκτη του ΠΑΟΚ τιμώρησε τον Παναγιώτου για την διαμαρτυρία.

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και από τον πάγκο του Λεβαδειακού και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Νούνο Βιέρα (συνεργάτη του Βελιτς)

90': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Σακό του Λεβαδειακού.

Σχόλια