Ο Φωτιάς δεν έγινε Κέλετ (85’) και δεν έκανε… κουρέλι τον κανονισμό


-Η φάση του 85', όπου δεν... τσίμπησε ο Φωτιάς, είναι παρόμοια με το... χειρουργείο που έκανε ο Δανός Κέλετ στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1, όταν στις καθυστερήσεις φαντάστηκε πέναλτι του Αβιλα σε μια φυσιολογική επαφή με το χέρι του με τον Ιωαννίδη και μετά από "θέατρο" του παίκτη του Παναθηναϊκού.

-Επιπλέον ο αμυνόμενος του Αστέρα Τρίπολης που είχε ελαφριά επαφή με το χέρι στο πρόσωπο του Πασαλίδη δεν βλέπει τον παίκτη του ΟΦΗ, όπως δεν έβλεπε και ο Μορέιρα τον Κουρμπέλη στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1 που ο Τζοβάρας φώναξε τον Τσαγκαράκη να δώσει πέναλτι. Επίσης, ο Τζοβάρας δεν έδειξε στον ρέφερι το χέρι του Κουρμπέλη που προηγήθηκε.

 

 

SUPER LEAGUE 2022-23

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας),

Β. Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

4': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μπαλογιάννη του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

16': Ο Σακκάς υπέδειξε οφσάιντ τον Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης, η φάση ήταν οριακή και κακώς το υπέδειξε άμεσα, έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και σε περίπτωση γκολ, τότε θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης με την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ.

27': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μπαλογιάννη του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

30’: Σωστά ο Σακκάς υπέδειξε οφσάιντ τον Κρέσπι του Αστέρα Τρίπολης.

59': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Κρέσπι του Αστέρα Τρίπολης.

61': Σωστά ο Σακκάς υπέδειξε οφσάιντ τον Ντίκο του ΟΦΗ.

66': Κακώς ο Φωτιάς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κρέσπι του Αστέρα Τρίπολης το μαρκάρισμα που έκανε δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο.

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, ο διαιτητής πήγε και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μουναφο για διαμαρτυρία, που βρισκόταν στον πάγκο, (είχε γίνει αλλαγή στην έναρξη του Β ημιχρόνου).

67': Ο Φωτιάς δεν ξεγελάστηκε από το πέσιμο του Ντίκο και δικαιώνεται από το ριπλέι καθώς ο Σάντα Φε δεν έκανε πέναλτι.

85': Υπήρξε πέσιμο παίκτη του Πασαλίδη του ΟΦΗ στην περιοχή του Αστέρα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Τσακαλίδης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Φωτιά, υπήρξε μια ελαφριά επαφή με το χέρι του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης στο πρόσωπο του Πασαλίδη, χωρίς να έχει πρόθεση να τον χτυπήσει. Αρα, σωστά δεν δόθηκε πέναλτι.

 

Σχόλια