Ο διεθνής Παπαδόπουλος έβαλε τα γυαλιά στον απαράδεκτο Βάτσιο που τον ανεβοκατεβάζουν κατηγορίες αντί να τον διαγράψουν – Τώρα τον έχουν στα ταλέντα της Σούπερ Λίγκας 2


SUPERLEAGUE 2022-23

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής),

Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

ΑVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Ταπραντζής (Αιτ/νίας)

9': Λάθος της Κουρομπύλια που υπέδειξε οφσάιντ τον Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

23': Σωστά ο Παπαδόπουλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ριέρα του Αστέρα Τρίπολης για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Μουτίνιο. Η φάση είναι παρόμοια (με τις τάπες από πίσω στο πόδι του αντιπάλου του), με το αντικανονικό μαρκάρισμα του Κωστή στον αγώνα Ολυμπιακός Β' - Κηφισιά, που εκεί ο διαιτητής Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), κακώς, απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Ολυμπιακού Β’.  

24': Σωστά ο Παπαδόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ριέρα του Αστέρα Τρίπολης γιατί προσπάθησε να παρεμποδίσει τον αντίπαλο του στην γρήγορη εκτέλεση φάουλ. Απερίσκεπτη ενέργεια του Ισπανού.

33': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Ρεγκις του Αστέρα Τρίπολης, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

36': Ο Μουνάφο για 36 λεπτά έπαιζε με φανέλα που δεν είχε πάνω τον αριθμό και το όνομα του. Αφού κατάφεραν από την ομάδα του να βρουν την φανέλα του στο 36' βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου ώστε να τη φορέσει.

77': Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον παίκτη του Λεβαδειακού, η μπάλα χτύπησε στο στήθος του.

90+3': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Δούμτσιο του Λεβαδειακού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

Σχόλια