Πολλές επίμαχες φάσεις στο Ηράκλειο: Κανένα θέμα με το γκολ, το VAR έσωσε τον βοηθό


SUPERLEAGUE

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου),

Μπαλιάκας (Κοζάνης)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

4': Ο Τζήλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ατρομήτου όταν ο Λάρσον του ΟΦΗ μάρκαρε αντικανονικά από πίσω τον Ρομπάϊγ, με αποτέλεσμα να σταματήσει την υποσχόμενη επίθεση του Ατρομήτου.

29': Ο Βασιλόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Ρομπάϊγ του Ατρομήτου, δεν υπήρξε ριπλέϊ από την κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του.

43': Με την επίτευξη του γκολ 0-1, από τον πάγκο του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν για την εκτέλεση του πλαγίου από τον Φριντγιόνσον του Ατρομήτου, φωνάζοντας ότι έπρεπε να δοθεί αλλαγή για αντικανονική εκτέλεση, όμως δεν είχαν δίκιο, σε ριπλέι που έδειξαν φαίνεται στην εκτέλεση να μην υπάρχει κάτι το αντικανονικό.

51-53': Ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ, αλλά ακυρώθηκε. Ο Τοράλ εκτέλεσε φάουλ, ο Βούρος με προβολή σκόραρε, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και κακώς ο Βασιλόπουλος δεν υπέδειξε, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR, κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, το γκολ σωστά ακυρώθηκε.

57: Σωστά ο Βασιλόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Μαρινάκη του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση,  σωστά επίσης ο Τζήλος δεν σφύριξε το οφσάιντ και έπαιξε το πλεονέκτημα όταν η μπάλα ήταν στην κατοχή (αγκαλιά) του τερματοφύλακα του Ατρομήτου .

58': Σωστά ο Μπαλιάκας υπέδειξε οφσάιντ τον Τζαβίδα του Ατρομήτου.

59': Οι παίκτες του Ατρομήτου ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Διαμαντή, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Τζήλου, το χέρι του ήταν σε φυσιολογική θέση κοντά στο σώμα του.

66': Ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι όταν ο Ντίκο έπεσε στην περιοχή πέναλτι μετά από μαρκάρισμα που του έγινε από το Ντε Μποκ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με τον διαιτητή, το μαρκάρισμα του ήταν κανονικό.

74': Σωστά ο Μπαλιάκας υπέδειξε φάουλ (κοντά του) σε βάρος παίκτη του Ατρομήτου, σωστά επίσης ο Τζήλος δεν το σφύριξε και έπαιξε το πλεονέκτημα όταν η μπάλα ήταν στην κατοχή παίκτη του ΟΦΗ.

 

Σχόλια