Τριπλό… σωσίβιο στον Γκάμαρη από τον Ευαγγέλου (VAR) - Εκτέθηκε η Κουρομπύλια στο 36'


SUPERLEAGUE 2022-23

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ 3-0

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής),

Κούλα (Ξάνθης)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

7-8': Αρχικά ο Γκάμαρης, κακώς, δεν σφύριξε άμεσα επιθετικό φάουλ του Φιλίπε Σοάρες στον Μπαριέντος. Το γκολ ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR (Ευαγγέλου) για φάουλ του Φιλίπε Σοάρες, συγκεριμένα έσπρωξε τον Μπαριέντος.

10': Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου.

27': Σωστά ο Γκάμαρης σφύριξε πέναλτι όταν ο τερματοφύλακας του Βόλου στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα ανέτρεψε τον Αουγκούστο του ΠΑΟΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

36': Κραυγαλέο λάθος έκανε η Κουρομπύλια επειδή υπέδειξε άμεσα οφσάιντ σε βάρος του Οζέγκοβιτς του Βόλου, η φάση ήταν οριακή και έπρεπε να μην το υποδείξει άμεσα, έπρεπε να αφήσει την φάση να ολοκληρωθεί η επίθεση και να ελεγχθεί από το VAR σε περίπτωση επίτευξης γκολ. Ο Οζέγκοβιτς δεν ήταν οφσάιντ  και στην συνέχεια βγήκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι, τον πέρασε και ήταν έτοιμος να πλασάρει. Εκτέθηκε η διεθνής βοηθός που στην περίπτωση δεν δικαιολόγησε ότι είναι διεθνής.

42': Αρχικά ο Γκάμαρης κακώς δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου, όταν ο Κουλιεράκης έπαιξε την μπάλα με το χέρι, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από τον Ευαγγέλου, συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση ο διαιτητής σωστά σφύριξε πέναλτι (το χέρι του ήταν σε αφύσικη θέση). Με την εκτέλεση του ο Μπαριέντος σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

48': Σωστά ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου.

60’61': Αρχικά ο Γκάμαρης, κακώς, δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όταν ο Ματίγια πάτησε ριψοκίνδυνα τον Κωνσταντέλια. Κι εδώ ο Ευαγγέλου συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, την είδε, έδωσε το πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Ματίγια για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

90’+3': Σωστά η Α βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Μπισεσβαρ του ΠΑΟΚ.

Σχόλια