Νέο… χειρουργείο (pic): Βεργέτης και Τζοβάρας «έπνιξαν» επιθετικό φάουλ πριν το γκολ του Παναθηναϊκό


-Αίσχος: Αλλοιώνουν το VAR και την βαθμολογία.

SUPERLEAGUE 2022-23

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

4' και 16': Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Χουανκάρ του Παναθηναϊκού όταν ολοκληρώθηκαν οι επιθέσεις.

13': Κακώς ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Τσέριν του Παναθηναϊκού (ενώ ήταν στην ίδια ευθεία), όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σούταρε άουτ, πριν το σφύριγμα του διαιτητή για οφσάιντ).

21’': Υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Αποστολάκη ου Παναιτωλικού, όταν σούταρε προς στην εστία παίκτης του Παναθηναϊκού. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το παίξιμο της μπάλας με το χέρι ήταν σε φυσική θέση (ήταν το χέρι στήριξης).

24': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού όταν ο Κότσιρας μάρκαρε αντικανονικά τον Πέδρο του Παναιτωλικού.

43': Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Μπερνάρ του Παναθηναϊκού.

78': Πριν την επίτευξη του γκολ του Παναθηναϊκού (0-1), στο ξεκίνημα της επίθεσης μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων, προηγήθηκε επιθετικό φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού, καθώς ο Κολοβός έγινε... σάντουιτς από δυο παίκτες του Παναθηναϊκού. Πρώτα, ο Τσέριν κράτησε τον Κολοβό και στην συνέχεια, μαζί με τον Βαγιαννίδη τού έκαναν ταυτόχρονα αντικανονικό μαρκάρισμα, δηλαδή είχαμε δυο επιθετικά φάουλ! Κακώς, ο VAR Τζοβάρας δεν συνέστησε στον διαιτητή Βεργέτη να κάνει ανασκόπηση της φάσης για το επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε πριν την επίτευξη του γκολ. Γελάει ο κόσμος.

81': Ο Βεργέτης κακώς σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Παναιτωλικού μέσα στην περιοχή πέναλτι του Παναθηναϊκού, (δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον επιθετικό του Παναιτωλικού), με αποτέλεσμα να ανακόψει μια υποσχόμενη επίθεση του Παναιτωλικού.


ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΒΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ:




 

Σχόλια