Διαιτητής της… πλάκας ο Σουηδός: Ο Αμραμπατ τού… πήρε τη σφυρίχτρα, τον εξέθεσε και ο Αλμέιδα καθώς τον έκανε αλλαγή για να μην αποβληθεί


SUPERLEAGUE 2022-23

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 0-0

Διαιτητής: Νάιμπεργκ (Σουηδία)

Βοηθοί: Μπέιγκι,

Σόντερκβιστ (Σουηδία)

4ος: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

VAR: Γιουγκ (Σλοβενία)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

8': Σωστά ο Σόντερκβιστ υπέδειξε οφσάιντ τον Λιβαϊ Γκαρσία όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

21’: Κακώς ο Μπέιγκι υπέδειξε οφσάιντ τον Μπακαμπού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

27': Σωστά ο Σόντερκβιστ υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της ΑΕΚ.

33': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, όταν ο Μοχαμαντί κράτησε τον Μαγκαμπού.

48': Κι εδώ μπορούσε να βγάλει δεύτερη κίτρινη στον Αμπραμπατ που έκανε φάουλ, βάζοντας το χέρι στο πρόσωπο του Ρέαμπτσιουκ.

51': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μοχαμαντί για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

55': Επρεπε να υποδείξει δεύτερη κίτρινη στον Αμραμπατ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του (Χάμες Ροντρίγκες). Ο παίκτης της ΑΕΚ είχε κάρτα από το 40'.

55': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αραούχο για ριψοκίνδυνο παίξιμο που έκανε στον Ρεαμτσουκ.

56': Κακώς ο διαιτητής σφύριξε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ καθώς ο Χάμες Ροντρίγκες μάρκαρε κανονικά τον Αραούχο.

59': Ο Χάμες Ροντρίγκες πέτυχε γκολ, όμως μετά από εξέταση που έγινε από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ σωστά ακυρώθηκε το γκολ καθώς ο Μασούρας ήταν εκτεθειμένος.

60’: Ούτε εδώ ο Νάιμπεργκ απέβαλε τον Αμπραμπατ ο οποίος έσπρωξε τον Ιμπεόμ Χουαγκ, δεν είχε πρόθεση να πάει για τη μπάλα. Εδωσε το φάουλ, όμως δεν έβγαλε την κίτρινη σε βάρος του παίκτη της ΑΕΚ που θα ήταν η δεύτερη. Ο Αλμέιδα εξέθεσε τον Σουηδό καθώς έβγαλε στο 75’ τον παίκτη της ΑΕΚ.

67': Κακώς ο Μπέιγκι δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Λιβαϊ Γκαρσία, στην εξέλιξη της επίθεσης η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

70': Κακώς ο ρέφερι σφύριξε φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού, καθώς ο Εμβιλά έπαιξε καθαρά την μπάλα, δεν έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα.

78': Σωστά ο Μπέιγκι υπέδειξε οφσάιντ τον Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ.

79': Κακώς σφύριξε φάουλ και κίτρινη κάρτα σε βάρος του Ρέαμτσιουκ, όταν υπήρξε ταυτόχρονο αλληλοκρατημα με τον Λιβαϊ Γκαρσία.

81': Σωστά ο Μπέιγκι υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της ΑΕΚ.

90': Κακώς, υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Παπασταθόπουλο το μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο και δεν έγινε με σκοπό να ανακόψει υποσχόμενη επίθεση.

90+8’: Σωστή η κίτρινη κάρτα στον Εμβιλά. Ο Γάλλος βρήκε στο πρόσωπο, με κλωτσιά, τον Φαν Βεερτ, όμως δεν έχει πρόθεση ούτε μπορούσε να το προβλέψει. Πήγαινε για τη μπάλα. Με αυτή τη λογική είναι κόκκινη και η κίτρινη στον Μουκουντί που πάτησε τον Μπακαμπού. Και οι δυο περιπτώσεις είναι στα όρια της κόκκινης κάρτας.

90+12’: Η ΑΕΚ φωνάζει για πέναλτι στον Μάνταλο, όμως προηγείται οφσάιντ που σωστά δόθηκε. Χώρια που δεν υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα του Πασχαλάκη.

Σχόλια