Ο Μανούχος... συνέλαβε το χέρι και ο Ζαμπαλάς ακύρωσε το γκολ – Η δεύτερη παρέμβαση στο 67’


SUPER LEAGUE 2022-23

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΆΡΗΣ 0-0

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου),

Παγουρτζής (Πειραιά)

4ος: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)

Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

12': Σωστά ο Θανασιάς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ατρομήτου.

14-16’: Ο Άρης πέτυχε γκολ με τον Φαμπιάνο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Μανούχο (= VAR) και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του και σωστά ακύρωσε το γκολ.

26': Κακώς ο Παγουρτζής υπέδειξε οφσάιντ τον Μαντσίνι του Άρη.

28': Ο Ζαμπαλάς έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Άρη έξω αριστερά από την περιοχή του Ατρομήτου, όταν αμυντικός του Ατρομήτου μάρκαρε αντικανονικά.

29': Ο ρέφερι έπρεπε να καταλογίσει φάουλ υπέρ του Άρη, όταν ο Κεσριντά μάρκαρε αντικανονικά τον Μαντσίνι του Άρη, στην συνέχεια ο δεύτερος εκνευρίστηκε με το μαρκάρισμα που του έγινε και χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του ριψοκίνδυνα στο στήθος του Κεσριντά με αποτέλεσμα ο διαιτητής να του υποδείξει σωστά την κίτρινη κάρτα.

52': Σωστά ο Παγουρτζής υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ατρομήτου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

56': Ο Ζαμπαλάς κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Φαμπιάνο του Άρη, ο παίκτης του Ατρομήτου ξεγέλασε τον διαιτητή ότι ο Φαμπιάνο έκανε ριψοκίνδυνο παίξιμο με το χέρι του στο πρόσωπο του.

59': Κακώς ο Θανασιάς υπέδειξε οφσάιντ τον Ιτουρμπε του Άρη, ήταν σε κανονική θέση.

67’-70': Μετά από την εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Ζαμπαλάς σφύριξε επιθετικό φάουλ και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γκρέι του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το χέρι καθώς και για το επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε και σφύριξε ο διαιτητής. Ο Μανούχος (= VAR)  συνέστησε στον Ζαμπαλά για on field review, ο διαιτητής έκρινε ότι δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι αφού είχε προηγηθεί αντικανονικό μαρκάρισμα στον Γκρέι.

90+2’: Ο Ζαμπαλάς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αγγελόπουλο από τον πάγκο του Ατρομήτου, καθώς και τον Νιαρχάκο από τον πάγκο του Άρη.

Σχόλια