Ο Βεργέτης πέρασε δύσκολο τεστ με σωστά πέναλτι και αποβολή!


SUPER LEAGUE 2022-23

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΛΟΣ – ΆΡΗΣ 2-0

Διαιτητής: Bεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου),

Μαυρουδής (Ηρακλείου)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

 20': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Άρη κοντά στην γωνία της περιοχής του Βόλου, όταν αμυντικός έκανε αντικανονικό τάκλιν στα πόδια του Μαντσίνι. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Άρη.

30-31': Σωστό το πέναλτι που καταλόγισε ο Βεργέτης σε ανατροπή του Οζέγκοβιτς του Βόλου από το Μαζικού, ενώ πριν τον έσπρωξε ο Ντιόπ.

39' : Σωστά ο Μαυρουδής υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη.

42': Κακώς ο Νικολακακης υπέδειξε αραουτ σε βάρος του Άρη, (η μπάλα δεν είχε βγει ολόκληρη. Ο Ιτουρμπε του Άρη διαμαρτυρήθηκε έντονα γι'αυτό το λάθος και είδε την κίτρινη κάρτα του Βεργέτη.

48': Κακώς ο Μαυρουδής, ο οποίος ήταν και σε λάθος θέση, δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Οζέγκοβιτς του Βόλου στο ξεκίνημα της επίθεσης και στην συνέχεια ο Βόλος πέτυχε γκολ, όμως μετά από παρέμβαση του VAR σωστά ακυρώθηκε το γκολ.

50', 54': Σωστά ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ παίκτες του Άρη, όταν ολοκληρώθηκαν οι επιθέσεις.

55': Σωστά ο Βεργέτης απέβαλε τον Άλχο του Βόλου γιατί μάρκαρε αντικανονικά τον Ιτούρμπε. Η φάση ήταν αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης και από το VAR (Κουμπαράκης).

58', 62': Σωστά ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ παίκτες του Άρη.

79': Ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (η φάση ήταν πολύ οριακή, που αν έμπαινε γκολ θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR).

 

Σχόλια