Ο Τσαγκαράκης είδε το «θέατρο» και την αποβολή


SUPER LEAGUE 2022-2023

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης),

Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

 

30': Κακώς, ο Τσαγκαράκης έβγαλε κίτρινη κάρτα σε βάρος του Βρακά του Λεβαδειακού. Ναι, το μαρκάρισμα του ήταν αντικανονικό και σωστά σφύριξε το φάουλ, όμως δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο που να δικαιολογεί την υπόδειξη της κίτρινης κάρτας. Ο Βρακάς στο 64' σε αντικανονικό μαρκάρισμα (σήκωσε ψηλά το πόδι του προς τον αντίπαλο του) και φλέρταρε με την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

47': Κακώς, ο Στεφανής υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν σε κανονική θέση).

59’: Υπήρξε πέσιμο του Παλάσιος στην περιοχή πέναλτι του Λεβαδειακού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, καθώς ο παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε μόνος του. Ο διαιτητής στην διακοπή πήγε στον Παλάσιος και του έκανε παρατήρηση για το «θέατρο».

84': Κακώς, ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Λεβαδειακού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

86': Σωστά, ο Στεφανής υπέδειξε οφσάιντ τον Σάντσες του Παναθηναϊκού, όταν έκανε κίνηση προς την μπάλα πριν καταλήξει κόρνερ.

90+2': Ο Τσαγκαράκης σωστά υπέδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βινίσιους του Λεβαδειακού για αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς κράτησε τον Ιωαννίδη.

Υ.Γ. Οι φανέλες των ομάδων είχαν χρωματισμό που έμοιαζε της μιας ομάδας με την άλλη και προκαλούσαν σύγχυση, ο διαιτητής έπρεπε να ζητήσει από την φιλοξενούμενη ομάδα να φορέσει από την έναρξη του αγώνα, φανέλες με διαφορετικό χρωματισμό.

Σχόλια