Οι αποφάσεις του Σιδηρόπουλου και τα δυο λάθη του Κωσταρά υπέρ του ΠΑΟΚ


SUPER LEAGUE 2022-23

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτν/νιας),

Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

 

8': Αρχικά, ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Νάρεϊ του ΠΑΟΚ, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαπέτρου), ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση και σωστά μέτρησε το γκολ.

27': Κακώς, ο Κωσταράς δεν υπέδειξε φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, το οποίο έγινε κοντά του από τον Νάρεϊ στον Λάρσον και ανακόπηκε μια πολλά υποσχόμενη επίθεση, ενώ με το αντικανονικό μαρκάρισμα ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση. Ο διαιτητής, αρχικά, έτρεξε στο σημείο της παράβασης με την σφυρίχτρα στο στόμα για να σφυρίξει το φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, όμως ο Κωσταράς τον απέτρεψε). Ο Λάρσον διαμαρτυρήθηκε και ο διαιτητής του υπέδειξε την κίτρινη κάρτα.

38': Κακώς ο Κωσταράς (δεύτερο συνεχόμενο λάθος του) δεν υπέδειξε φάουλ, που έγινε κοντά του, υπέρ του ΟΦΗ στον Λάρσον για ριψοκίνδυνο παίξιμο που έκανε ο Τσαούσης του ΠΑΟΚ. Ετσι ο Τσαούσης γλίτωσε την κίτρινη κάρτα.

45': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του ΟΦΗ (κοντά στην περιοχή πέναλτι του ΠΑΟΚ), όταν ο Κούρτιτς μάρκαρε αντικανονικά τον Περέα, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες.

58': Υπήρξε έντονη διαμαρτυρία από τον Πασαλίδη του ΟΦΗ πρόσωπο με πρόσωπο στο διαιτητή, έπρεπε να του υποδείξει κίτρινη κάρτα.

72': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ιγκανσον του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, (αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του).

76': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Λιρατζη του ΠΑΟΚ, για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, η παράβαση έγινε μακριά από την αντίπαλη εστία (ήταν στο κέντρο του γηπέδου δεξιά) και δεν αποστέρησε προφανή ευκαιρία για γκολ. Για την περίπτωση αυτή αποδοκιμάστηκε ο Σιδηρόπουλος.

88': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

90+2’: Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ.

Σωστά, έδειξε 11 λεπτά καθυστερήσεων που έγιναν 12' επειδή υπήρξαν καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις.

Σχόλια