Τα έριξαν όλα στον κορονοϊό με την πιστοποίηση για το VAR – Την Τρίτη (25/05) ξεκινά σεμινάριο - Ποιοι θα καθίσουν στα... θρανία


-Δεν πιστοποίησαν όλους τους διαιτητές για να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι...

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ:

"Η ΚΕΔ θα ολοκληρώσει την πιστοποίηση των αξιωματούχων VAR, που διακόπηκε λόγω COVID, από την Τρίτη 25 έως την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021.

Η περαιτέρω εκπαίδευση για το VAR στους υπόλοιπους αξιωματούχους, θα διεξαχθεί στις αρχές Αυγούστου 2021.

Η ΚΕΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει για το έργο τους όλους όσοι συμμετείχαν στην προετοιμασία αυτού του σημαντικού σεμιναρίου".

-Στα... θρανία θα καθίσουν οι οκτώ νέοι διαιτητές της Superleague που ανέβηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Η ΚΕΔ τους κάλεσε σε σεμινάριο, θεωρητικής και πρακτικής εξάσκησης, πιστοποίησης για το VAR, όπως επίσης και τους ρέφερι που είναι παλιότεροι αλλά δεν είχαν πιστοποιηθεί, προκειμένου να ορίζονται με κάποιους βοηθούς. Στο ίδιο σεμινάριο, θα πάρουν μέρος και βοηθοί:

Οι οκτώ νέοι ρέφερι Περράκης και Γκάμαρης (Αθηνών), Τσέτσιλας (Γρεβενών), Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Κουκούλας (Λέσβου), Αγγελάκης (Μακεδονίας), Γρατσάνης (Τρικάλων) και Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Οι παλαιότεροι είναι οι: Μαλούτας  και Καραντώνης (Ημαθίας), Βρέσκας (Πιερίας), Τσαγκαράκης (Χανίων), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής. Κλήθηκε και η Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής), με την αιτιολογία ότι είναι διεθνής.

Οι βοηθοί είναι οι: Αϊναλής, Αλεξέας, Χατζηνάκος, Δημητριάδης, Δίπλαρης, Καραγκιζόπουλος, Κόλλιας, Κολοσιώνης, Κωνσταντόπουλος, Κούλα, Μαυρουδής, Νατσιόπουλος, Πάγκαλος, Σινιοράκης, Στεφανής, Βασιλόπουλος, Τζιουβάρας, Ζήρδας.

 

Σχόλια