Πίνακας SL: Θα φύγουν τέσσερις, μπορεί και λιγότεροι


Οταν ήρθε ο Πορτογάλος Περέιρα φαγώθηκαν δεκάδες διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές, με την αλλαγή στην προεδρία της ΚΕΔ, όμως με την επιλογή του Κλάτενμπεργκ δεν... κουνήθηκε φύλλο και ούτε πρόκειται. Σα να μην έφτανε που ο Αγγλος δέχθηκε τους πίνακες του Περέιρα, δεν πρόκειται να κάνει σαρωτικές αλλαγές (που υποσχέθηκε) ούτε την επόμενη σεζόν. Δηλαδή, και πάλι θα γίνουν τα ίδια χειρότερα στη διαιτησία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κλάτενμπεργκ θα αλλάξει μόνο τέσσερις διαιτητές, μπορεί και λιγότερους! Η δικαιολογία είναι ότι οι ρέφερι της Σούπερ Λίγκας 2 δεν είχαν μια κανονική σεζόν επειδή τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν από Φεβρουάριο και μετά, ενώ υπάρχουν και οι ρέφερι που ανέβηκαν πέρσι το καλοκαίρι, όμως δεν σφύριζαν αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, επειδή μόλις χθες πιστοποιήθηκαν στο VAR! Τα έριξαν όλα στον κορονοϊό, αν και είναι από τα απίθανα ότι δεν κατάφεραν να τους πιστοποιήσουν. Αν ήθελαν μπορούσαν να πάρουν ειδική άδεια.

Οι πίνακες, με τους οποίους έγινε το πρωτάθλημα, βγήκαν χωρίς να προηγηθούν τα αγωνιστικά τεστ και οι γραπτές εξετάσεις. Επίσης, για να μην κοπεί κανένας, βρήκαν ως δικαιολογία τη ζέστη και έβαλαν τους διαιτητές να τρέξουν λιγότερα 75αρια. Παράλληλα, με δικαιολογία τον κορονοϊό δεν έτρεξαν αγωνιστικά τεστ μεσούσης της περιόδου για να γίνει έλεγχος φυσικής κατάστασης όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Όπως οι ρέφερι μετακινούνταν για αγώνες, έτσι θα μπορούσαν να μετακινηθούν και για να κάνουν σεμινάρια. Όμως, ο Κλάτενμπεργκ αμόλησε αετό, αν και η ΟΥΕΦΑ ζήτησε περισσότερη εκπαίδευση. Στο τέλος της κανονικής περιόδου τους έκανε τρίωρο μάθημα και το... βάφτισαν σεμινάριο. Δηλαδή, και μη χειρότερα...  

Σχόλια