Δίωξη Σιμιτζόγλου στον Γκαρσία για την υβριστική συμπεριφορά του


Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, όμως ο Γκαρσία θα λογοδοτήσει στην αθλητική δικαιοσύνη για τη συμπεριφορά του, μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Ουρουγουανό και η υπόθεση θα παραπεμφεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαμπριέλ Γκαρσία Πέρες, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1,2 και άρθρα 3 και 25 περ.Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ο Γκαρσία κινδυνεύει με πρόστιμο 10.000 μέχρι 40.000 ευρώ ή μέχρι 50.000 αν η συμπεριφορά του κριθεί επιβαρυντική περίπτωση.

Ο Γκαρσία κλήθηκε σε απολογία είναι επειδή μέσω λογαριασμού του στα social media, σε ζωντανή μετάδοση πανηγυρισμών, ακούγονται ύβρεις κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη. Ακόμη, κυκλοφόρησε και φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάνει άσεμνες χειρονομίες παρουσία οπαδών. Για τα παραπάνω ξέσπασε μεγάλος θόρυβος καθώς υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Υπενθυμίζουμε ότι με την ιδιότητα του αθλητικού εισαγγελέα ο Σιμιτζόγλου διεξάγει έρευνα για το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Γκαρσία για όλα τα παραπάνω. Αν θεωρηθεί ότι η συμπεριφορά του προκαλεί βία...

 


Σχόλια