Η... κωμωδία του αρχιδιαιτητή: Ο Κλάτενμπεργκ εξαφανίζεται στα... σεμινάρια – Οι περισσότεροι διαιτητές τον είδαν μόνο μέσω υπολογιστή


Εδώ ο Κλάτενμπεργκ, εκεί ο Κλάτενμπεργκ, που είναι ο Μαρκ;  Να γίνεται σεμινάριο, από την Τρίτη (25/05) μέχρι την Παρασκευή (28/05), να έχει βγάλει ανακοίνωση η ΚΕΔ με την οποία μας πληροφορεί πανηγυρικά ότι «θα ολοκληρώσει την πιστοποίηση των αξιωματούχων VAR, που διακόπηκε λόγω COVID» και ταυτόχρονα να ευχαριστεί «για το έργο τους όλους όσοι συμμετείχαν στην προετοιμασία αυτού του σημαντικού σεμιναρίου»... Τα γράφουμε για να δείξουμε ότι ενώ το θεώρησαν σοβαρό που τελικά δεν είναι! Εδωσαν τον χαρακτήρα σόου σε ένα σεμινάριο που έπρεπε να γίνει από πέρσι το καλοκαίρι αλλά βρήκαν την ευκαιρία, λόγω του κορονοϊού, να το κάνουν, όταν δεν είχαν τι να κάνουν.

Τα μαθήματα κάνουν ο Πορτογάλος Καπέλα και ο κολλητός του Κόλινς που έφυγε από την Αγγλία. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν εμφανίστηκε στο σεμινάριο για μάθημα ή για να μιλήσει στους διαιτητές. Αν και πρόεδρος της ΚΕΔ δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει το επίπεδο των μαθημάτων και γενικά την ποιότητα, δεδομένου ότι έχει παραστάσεις, ως διαιτητής, σε υψηλό επίπεδο.

Ο Κλάτενμπεργκ δεν ασχολήθηκε ούτε για τα μάτια του κόσμου. Χειρότερα δεν γίνεται! Ούτε για να μιλήσει στους ρέφερι, να ακούσει τυχόν προβλήματά τους! Και μιλάμε για σεμινάριο που λένε ότι κοστίζει 160.000 ευρώ.

Στα... θρανία κάθονται οι οκτώ νέοι ρέφερι Περράκης και Γκάμαρης (Αθηνών), Τσέτσιλας (Γρεβενών), Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Κουκούλας (Λέσβου), Αγγελάκης (Μακεδονίας), Γρατσάνης (Τρικάλων) και Τσακαλίδης (Χαλκιδικής). Οι παλαιότεροι είναι οι: Μαλούτας  και Καραντώνης (Ημαθίας), Βρέσκας (Πιερίας), Τσαγκαράκης (Χανίων), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής. Κλήθηκε και η Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής), επειδή είναι διεθνής.

Οι βοηθοί είναι οι: Αϊναλής, Αλεξέας, Χατζηνάκος, Δημητριάδης, Δίπλαρης, Καραγκιζόπουλος, Κόλλιας, Κολοσιώνης, Κωνσταντόπουλος, Κούλα, Μαυρουδής, Νατσιόπουλος, Πάγκαλος, Σινιοράκης, Στεφανής, Βασιλόπουλος, Τζιουβάρας, Ζήρδας.

 

 

Σχόλια