Ορισμοί: Πονοκέφαλος οι διαρροές

Ο Κλάτενμπεργκ πήγε να αλλάξει την τακτική του στους ορισμούς, όμως η καινοτομία του γύρισε μπούμερανγκ. Ο Άγγλος εφάρμοσε το σύστημα της ΟΥΕΦΑ στους ορισμούς.  

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλάτενμπεργκ ειδοποιούσε κάθε Δευτέρα τους ρέφερι ότι παίζουν Σαββατοκύριακο αλλά και τον ρόλο που θα έχουν (πρώτοι, τέταρτοι, VAR), χωρίς να τους λέει το παιχνίδι. Το ίδιο κάνει και η ΟΥΕΦΑ δέκα μέρες πριν ανακοινώσει τους ορισμούς της.

Όμως, εδώ είναι Ελλάδα. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ έγινε έξαλλος επειδή είχε διαρρεύσει ο ορισμός του Ευαγγέλου (Αθηνών), σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν διαψεύστηκε, στο ματς Αρης-ΑΕΚ 1-3, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιστρατεύσει τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ. Επίσης, πριν την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ότι ο Τζήλος θα σφύριζε Ξάνθη-Λεβαδιεακός και ο Γκορτσίλας Ιωνικός-Εργοτέλης, τελικά ανακοινώθηκαν οι ορισμοί με διαιτητές τους Καραντώνη, Φωτιά, αντίστοιχα. Ο Κλάτενμπεργκ, δεν λέμε ότι φταίνε οι διαιτητές και το τονίζουμε, έγινε έξαλλος με τις διαρροές.



Σχόλια