Ο Καρυπίδης διέλυσε το αφήγημα του Θωμαΐδη: «Ποτέ δεν κατέθεσα ότι δεν έχει καμία σχέση ο ΠΑΟΚ»

Η εκπομπή «Δίκη στο OPEN» φαντάστηκε ότι ο Καρυπίδης κατέθεσε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με την απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη, όμως ο ισχυρός άνδρας του Αρη «άδειασε» την προπαγάνδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα allaboutaris.com:

Από την πλευρά, λοιπόν, του κ. Καρυπίδη διαψεύδονται κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σημειώνοντας ότι ποτέ δεν είπε τα λόγια, που του αποδίδονται και πως όταν έρθει η ώρα θα αποκαλυφθεί ακριβώς τι κατέθεσε και επομένως όλοι θα αντιληφθούν τους στόχους και τους σκοπούς μιας τέτοιας... διαρροής-είδησης. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα άλλο λόγω της διαδικασίας, αλλά σύντομα για μία ακόμα φορά θα εκτεθεί η προπαγάνδα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Καρυπίδη, που δήλωσε: ""Η κατάθεση είναι απόρρητη και ποτέ δεν είπα ότι δεν έχει καμία σχέση ο ΠΑΟΚ. Όταν το επιτρέπει πλέον η διαδικασία θα δούμε όλοι τι είπα εγώ και τι όχι και τι είπαν και όλοι οι υπόλοιποι. Για την ώρα επαναλαμβάνω ότι η κατάθεση είναι απόρρητη".

Εύστοχη είναι και η εξής παρατήρηση:

Αλήθεια για αυτούς υπάρχουν πληροφορίες. Για το τι είπε ο Κυριάκος ή ο Γκαγκάτσης δεν υπάρχει λέξη; Μόνο δηλώσεις στο διαδίκτυο αναπαρήγαγαν για τον κ. Κυριάκο.

Σχόλια