Πως οι Έλληνες έγιναν... διαιτητάκια

Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι Έλληνες ρέφερι έγιναν διαιτητάκια είναι το εξής: Μετά τους ξένους που σφυρίζουν στα ντέρμπι, καθιερώθηκε να φέρνουν ξένους και στο VAR. Σα να μην έφτανε αυτό στον έλεγχο των φάσεων βάζουν μέχρι και ξένους ρέφερι Β’ κατηγορίας!

Τα παραπάνω αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι η διαιτησία πάει από το κακό στο χειρότερο. Είναι αναμφισβήτητα στοιχεία για να μην διαφωνήσει κανείς!

Αν οι Ελληνες ήταν καλοί διαιτητές δεν θα υπήρχε λόγος να φέρουν ξένους μέχρι και VAR. Και μάλιστα ξένους που δεν είναι καν διεθνείς!

Αυτό είναι μια ακόμη αιτία που ο Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να κάνει σαρωτικές αλλαγές. Εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας. Προλαβαίνει να... σώσει τη χρονιά, επειδή οι περισσότεροι Έλληνες λόγω των λαθών που έχουν κάνει δεν μπορούν να σταθούν πουθενά, καθώς έχουν απαξιωθεί στα μάτια των προπονητών, των παικτών, έχουν απαξιωθεί στα μάτια των φιλάθλων που δεν ξέρουν αν πρέπει να κλάψουν ή να γελάσουν με τα χάλια που βλέπουν.

Σχόλια