Καταγγελία σωματείου κατά της ΕΠΣ Δράμας με επιστολή στον Αυγενάκη

 

ΠΡΟΣ

                                 την «ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

                                    ΥΠΟΥΡΓΟ Κ.  ΑΥΓΕΝΑΚΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

   Του αθλητικού συλλόγου  «ΓΣ Άρης Πλατανιάς» με κωδικό ΛΡ 88, που εδρεύει στο Πλατανιά Δράμας και ανήκει στην ΕΠΣ Δράμας.

Δράμα, 30-1202020

 

 

Σας γνωρίζουμε ότι με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση σας να μας παραλείψετε από την ετήσια επιχορήγηση που δικαιούμαστε ως ενεργό αθλητικό σωματείο με την αιτιολογία ότι είμαστε ανενεργοί. Σας δικαιολογούμε βέβαια ως έχοντες πέσει θύμα παραπληροφόρησης εκ μέρους του προέδρου του ΔΣ της ΕΠΣ Δράμας, ο οποίος κινεί γη και ουρανό προκειμένου να μην συζητηθεί η αίτηση που έχουμε καταθέσει και εκκρεμεί στο Πρωτοδικείο Δράμας, με την οποία διώκουμε τον ορισμό προσωρινής διοίκησης της Ένωσης λόγω λήξης της θητείας της υπάρχουσας σημερινής.

Για τον λόγο αυτό, χωρίς να μας καλέσει σε απολογία, κατά παράβαση του Καταστατικού της Ένωσης, μας κατήγγειλε στην ΕΠΟ η οποία του έκανε το χατίρι και αποφάσισε την αναστολή της ιδιότητας μας μέλους της ΕΠΣ Δράμας λόγω προσφυγής μας στα πολιτικά δικαστήρια για την ως άνω αιτία, μολονότι εσφαλμένα, εφόσον ο διορισμός προσωρινής διοίκησης αθλητικού σωματείου δεν αφορά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και προβλέπεται ρητά από τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα.

Δυστυχώς ο υπάρχων πρόεδρος της Ένωσης εφαρμόζει φαύλη πολιτική που αντί να συσπειρώνει διχάζει τα μέλη της, μεροληπτώντας φανερά υπέρ των φιλικά προσκείμενων σε αυτόν σωματείων, προκειμένου να παραμείνει πάσει θυσία στην καρέκλα του χωρίς να προσφέρει το παραμικρό στον αθλητισμό της Δράμας. Ζωντανό παράδειγμα της μεροληπτικής και φαύλης πολιτικής του ο «Αθλητικός Σύλλογος Αμαζόνες Δράμας» με κωδικό ΦΘ 39, ο οποίος δεν συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και παρ΄όλα αυτά, ενόψει του ότι είναι προσκείμενος στον πρόεδρο της Ένωσης και «εκλογικός πελάτης» του τιμήθηκε από τον τελευταίο, ο οποίος ψευδώς δήλωσε σε εσάς το σωματείο αυτό ως ενεργό μέλος προκειμένου να εισπράξει την ετήσια επιχορήγηση, που αληθώς δεν δικαιούται, παραπείθοντας σας για το αντίθετο, ενώ με τις δικές του ενέργειες στέρησε από το σωματείο μας την επιχορήγηση που δικαιούμαστε ως ενεργό μέλος.

Παρακαλούμε για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες για την εξάλειψη της αδικίας αυτής σε βάρος μας καθώς και για την αποκατάσταση της χρηστής διοίκησης της ΕΠΣ Δράμας.

 

 

                                                                              Με Τιμή

 

                                                                        - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ –

 

 

 

                                                                       ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σχόλια