Ούτε η ΟΥΕΦΑ υπολογίζει τους διεθνείς: Ορίζει ρέφερι από τα Νησιά Φερόε, το Λουξεμβούργο και τη Μάλτα! - Οι Παπαδόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος, Διαμαντόπουλος μένουν... σπίτι τους

Μπορεί ο Κλάτενμπεργκ να τα βλέπει όλα ρόδινα με τους Έλληνες διαιτητές, όμως η ανώμαλη προσγείωση έρχεται από την ΟΥΕΦΑ. Μια ματιά στους ορισμούς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, αρκεί να επιβεβαιώσει ότι οι Ελληνες διεθνείς ρέφερι βρίσκονται στα αζήτητα της ΟΥΕΦΑ. Μόνο ο Παπαπέτρου ορίστηκε σε έναν αγώνα (Χόνβεντ-Μάλμε) για το Europa League, όμως οι Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος βρέθηκαν στα κρύα του λουτρού. Ναι, οι «σημαιοφόροι» της... εξυγίανσης βλέπουν ορισμούς με το... κιάλι!

Για να δείτε τη διαφορά επιπέδου, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ορίστηκαν ρέφερι από τα Νησιά Φερόε, το Λουξεμβούργο και τη Μάλτα. Ορίστηκαν επίσης διαιτητές από χώρες όπως οι Αλβανία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, όχι όμως οι προαναφερόμενοι. Μάλιστα, από τη Βουλγαρία ορίστηκαν δυο διαιτητικές ομάδες στο Europa League.

Είναι γνωστό ότι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ θεωρούν χαμηλού επιπέδου τους Ελληνες διαιτητές. Για αυτό και επέβαλαν τους ξένους ρέφερι στα ντέρμπι. Δεν τους επέβαλαν επειδή οι Ελληνες νιώθουν πίεση. Άλλωστε, οι ίδιοι είναι που πιέζουν για να σφυρίξουν, αν και είναι ανεπιθύμητοι στο σύνολο των ομάδων. Επιπλέον, κάποιοι ρέφερι με τα λάθη που έχουν κάνει δεν μπορούν να σταθούν πουθενά.

Τους Παπαδόπουλο, Τζήλο, Σκουλά και Διαμαντόπουλο εξέθεσε μέχρι και ο Κλάτενμπεργκ. Απόδειξη ότι έβαλε τέταρτο του Παπαπέτρου τον Ευαγγέλου, ο οποίος δεν είναι διεθνής, αν και υπήρχαν διαθέσιμοι διεθνείς. Δεν τους βάζουν ούτε για να αποκτήσουν εμπειρίες! Δηλαδή, πιο χαμηλά δεν γίνεται να πέσουν!

Όλα αυτά αποτελούν απόδειξη ότι έπρεπε να γίνουν σαρωτικές αλλαγές στους πίνακες-σκάνδαλο. Στη διαιτησία θα γίνονται τα ίδια και χειρότερα...

Σχόλια