Ο Κλάτενμπεργκ μας περνάει για μπανανία και μπερδεύει τους διαιτητές - Αν οι ρέφερι σε κάθε επαφή δίνουν πέναλτι, το ποδόσφαιρο θα γίνει μπάσκετ! - Αυτή δεν είναι ανάλυση αλλά «εδώ η καλή εξυγίανση»!

Ο Κλάτενμπεργκ δεν ξεφτιλίζεται μόνο με την τηλεκριτική που κάνει για τις φάσεις της κάθε αγωνιστικής (σ.σ. για τη δεύτερη αγωνιστική διαβάστε προηγούμενα σχόλια). Ο Αγγλος που νομίζει ότι ήρθε στη μπανανία και φτιάχνει μέχρι και δικούς του κανονισμούς, μπερδεύει και τους διαιτητές.

Το χέρι του Ινσούα που έπιασε τη μπάλα, ενώ ήταν στα χέρια του Τσιντώτα, λέει ότι δεν είναι χέρι επειδή δεν είναι σκόπιμο. Λες και υπάρχει σκόπιμο πέναλτι!

Χώρια που στην Αγγλία, μια εβδομάδα νωρίτερα, έχει πει ότι το σκόπιμο έχει καταργηθεί από τον κανονισμό εδώ και δυο χρόνια.

Επειδή η τηλεκριτική του Κλάτενμπεργκ, ντεμέκ γίνεται για εκπαιδευτικούς λόγους, ποιό συμπέρασμα θα βγάλουν οι διαιτητές; Απλά, μπερδεύονται!

Οι φίλαθλοι που ξέρουν γελάνε με την κωμωδία α λα μίστερ Μπιν. Αυτή δεν είναι ανάλυση αλλά «εδώ η καλή εξυγίανση»!

Μετά, μας λέει ότι έγινε πέναλτι υπέρ του Βόλου, ενώ ο Ντάτκοβιτς απλά βρήκε το πόδι του Περέα, ο οποίος δεν πέφτει από την επαφή. Αν οι ρέφερι σε κάθε επαφή δίνουν πέναλτι, το ποδόσφαιρο θα γίνει μπάσκετ!




Σχόλια