Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά: Κομίνης και Σκουλάς στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ξένος στο Αρης-ΑΕΚ!

-Ενώ ο Περέιρα όρισε τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ στο ματς Αρης-ΑΕΚ, έβαλε Ελληνες διεθνείς για να κάνουν... εξυγίανση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Η... εξυγίανση έχει χάσει κάθε φαντασία, επειδή τα έχει εξαντλήσει όλα για να κάνει επίδειξη δύναμης στον Ολυμπιακό. Μέχρι και με τους ορισμούς του Περέιρα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Από τη μια πλευρά ο Πορτογάλος (και ο Μάριν που λένε ότι κάνει ορισμούς αλλά κρύβεται και δεν το λέει) έβγαλαν τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ, ρέφερι της ελίτ κατηγορίας στο ματς Αρης-ΑΕΚ, από την άλλη πλευρά δεν αρκέστηκαν μόνο στον Κομίνη (Θεσπρωτίας) στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, έβαλαν και τον Σκουλά (Θεσσαλίας) στο VAR.
Ο Κομίνης στο ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! Ο Κομίνης που δεν μπαίνει στον ΠΑΟΚ (σ.σ. λόγω του «ντου» του Σαββίδη με το όπλο) και στην ΑΕΚ, όμως τον βάζουν στον Ολυμπιακό για να κάνει λάθη σε βάρος των «ερυθρόλευκων». Είναι το δεύτερο ματς του πρωταθλήματος στο οποίο ορίζεται. Είχε διαιτητεύσει Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1, μια διαιτησία, άστα να πάνε και μη χειρότερα μαζί…
Η απαράδεκτη διαιτησία του στη Ν. Σμύρνη
Δυο είναι τα σημαντικά λάθη που έκανε ο ρέφερι της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ο οποίος, φουκαριάρα διαιτησία, είναι και διεθνής! Στο 50’, του αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1, αρνήθηκε πέναλτι σε τράβηγμα του Μασούρα στον Μπουχαλάκη.  
Σα να μην έφτανε αυτό, ακολούθησε και δεύτερο καθοριστικό λάθος του Κομίνη, καθώς στο 88’, πριν το γκολ του Πανιωνίου, ο Σταυρόπουλος με τη φόρα που είχε έκανε επιθετικό φάουλ στον Γκερέρο και του πήρε τη μπάλα. Εδώ, ο Κομίνης δεν πήγε ούτε στο VAR!
Μια ματιά στις κίτρινες, αρκεί να δείξει και τη φιλοσοφία του Κομίνη. Μόνο δυο κίτρινες κάρτες, η πρώτη (κλασικά) σε παίκτη του Ολυμπιακού (στον Καμαρά) και η άλλη στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Μαλέρμπ στο 93’.
Σωστό το πέναλτι στο 55’ υπέρ του Ολυμπιακού, με βάση το νέο κανονισμό, καθώς ο Παπανικολάου έκανε χέρι, μεγαλώνοντας τον αμυντικό όγκο του.
Ασυλία σε όλα τα λάθη του
Ο Κομίνης είναι από τους διαιτητές που απολαμβάνει ασυλίας. Εχει κάνει κι άλλα λάθη κατά του Ολυμπιακού. Στις 7 Φεβρουαρίου 2018, ορίστηκε στο ματς κυπέλλου ΑΕΚ- Ολυμπιακός 2-1, όπου δεν απέβαλε τον Βράνιες για σκληρό μαρκάρισμα στον Ανσασιφάρντ στο 20’, ενώ λίγο μετά ο Βόσνιος προκάλεσε ξανά με κεφαλοκλείδωμα στον Μάριν. Επίσης, έδινε εύκολα φάουλ στην ΑΕΚ και «κατάπινε» αυτά που έπρεπε να δώσει στον Ολυμπιακό.
Ακόμη, χειρότερος ήταν στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0 που έγινε στις 22 Οκτωβρίου 2017 για την 8η αγωνιστική. Παρότι οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν διέρρευσαν ως θέση τους τα εξής παράπονα: «Το γεγονός ότι νικήσαμε δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε αναπάντητη την προκλητική διαιτησία του Κομίνη. Μάλλον έπαιζε διαιτητής σε αγώνα μπάσκετ απόψε (σ.σ. χθες). Ακόμα εκτελούν φάουλ έξω από την περιοχή μας. Εσπασε τα ρεκόρ. Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μάτος σε τρεις περιπτώσεις χάρισε. Να μη μας ξανασφυρίξει ποτέ».
Και στο ματς αυτό έκανε ρεσιτάλ με φάουλ υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης που μόνο αυτός έβλεπε, ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε η μη αποβολή του Μάτος. Ειδικά οι κάρτες που δεν του έδειξε στο 41’ και στο 55’ είναι ο ορισμός.
Το... έπος του Σκουλά
Ο Σκουλάς είναι κι αυτός διεθνής και θα είναι στο VAR. Αυτόν, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, τον θυμούνται μόνο όταν ο Μπέος κάνει δηλώσεις κατά του Ολυμπιακού, επειδή η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει έδρα τον Βόλο; 
Στις 10/11/19, ο διεθνής ρέφερι σφύριξε Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0, Θέλει πολύ προσπάθεια να έχει τελειώσει ο Ολυμπιακός το ματς με 70 % κατοχή της μπάλας, να έχει νικήσει 2-0 τον Ατρόμητο, και ο ρέφερι να έχει καταφέρει να κάνει… πράματα και θάματα. 
 Σα να μην έφτανε που στο 35’ ο Σκουλάς δεν πήγε στο VAR, ούτε φυσικά τον ειδοποίησε ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) με την Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), για να δει αν υπάρχει πέναλτι του Γούτα στον Σεμέδο, μετά από φάουλ του Ποντένσε (σ.σ. μπορεί σε αυτή τη φάση να κάνει χέρι και ο Ρισβάνης), δεν έβγαζε με τίποτα κάρτες σε παίκτες του Ατρομήτου και την έδειξε πρώτη κάρτα (ένας ακόμη διαιτητής) πάλι στον Ολυμπιακό, αποβάλλοντας και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο με κόκκινη στο 67’, ενώ ο Ατρόμητος είδε την πρώτη κάρτα στο 61’.
Ειδικά ο Κατράνης που είδε τελικά κίτρινη στο 87’ έπρεπε να την είχε δει: 1)Στο 58’ για σπρώξιμο στον Μπουχαλάκη που άφησε πλεονέκτημα, 2) Στο 71’ για τράβηγμα στον Ποντένσε, 3) Είχε ήδη μια και έπρεπε να αποβληθεί στο 93’, όμως δεν έδωσε το φάουλ που έκανε στον Ποντέσε, έδωσε το αμέσως προηγούμενο! Τέτοια… πατέντα μόνο ο Σκουλάς!
Επίσης, χάρισε φάουλ σε βάρος του Ατρομήτου, δίνοντας εύκολα κατά του Ολυμπιακού! Χάρισε κι άλλες κάρτες. Αποκορύφωμα ότι στο 52’ ο Γούτας χτύπησε τον Σουντανί στο κεφάλι, αυτός ζαλίστηκεκαι βρέθηκε στο έδαφος, και ο Σκουλάς δεν έκανε ούτε διακοπή! Στον Γούτα είχε χαριστεί και στο 4’, όπως έκανε στο 34’ στον Μανούσο, στο 45’ στον Ρισβάνη και στο 85’ στον Ενσικουλού. Αυτές είναι κάποιες.. σοβαρές περιπτώσεις που ο Σκουλάς δεν εφάρμοσε τον κανονισμό.
Οι υπόλοιποι που ορίστηκαν
Στο παιχνίδι της Κυριακής, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, βοηθοί του Κομίνη θα είναι η Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και Κόλλιας (Ηπείρου), βοηθός του Σκουλά στο VAR θα είναι ο Νικολακάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής ορίστηκε ο Δαγκλής (Μακεδονίας).