Το... άδειασμα του Κοντονή σε Παππά, Βασιλειάδη

Τις ευθύνες των πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ανέδειξε ο Σταύρος Κοντονής σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στο OPEN». Με δυο λόγια ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού «άδειασε» τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν είχε καμία δουλειά το δημόσιο να αγοράσει το VAR για λογαριασμό των ΠΑΕ, εκφράζοντας την άποψη ότι έπρεπε να το πληρώσει Λίγκα.
Πιο συγκεκριμένα ο Κοντονής δήλωσε: «Διαφώνησα με την αγορά του VAR από το δημόσιο ταμείο. Αυτή ήταν δουλειά της Super League. Αυτή έπρεπε να αγοράσει το VAR. Αν θέλουν οι ΠΑΕ να κάνουν ελκυστικό το προϊόν, αυτοί που κερδίζουν από το ποδόσφαιρο και αυτές είναι οι ομάδες της Super League, έπρεπε να προβούν σε αυτή την επένδυση, δεν έχει καμία δουλειά το ελληνικό δημόσιο να πληρώσει το VAR Αφού το έκανε έπρεπε να είναι πλήρες. Όπως επίσης είναι απαράδεκτο να μπαίνει το κράτος ως χρηματοδότης των ΠΑΕ στα θέματα των γηπέδων. Δεν έχει καμία δουλειά το κράτος».

Οι δηλώσεις του Κοντονή εκθέτουν περισσότερο τους Παππά, Βασιλειάδη. Θυμίζουμε ότι η δικογραφία για το VAR, έφτασε στη Βουλή, μετά από παραγγελία της εισαγγελίας διαφθοράς, με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη.
Στην ίδια εκπομπή ο Κοντονής «επιβεβαίωσε ότι το VAR αγοράστηκε πιο ακριβό και ότι αυτό οφείλεται στο ότι αγοράστηκε από το κράτος. Δεν θεωρεί ότι υπάρχει ευθύνη των Βασιλειάδη, Παππά, όμως αυτό δεν είναι δική του δουλειά αλλά της δικαιοσύνης και της Βουλής.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κοντονής υποστήριξε: «Όταν κάνει ψώνια το κράτος, κάνει πάντα ακριβά. Δεν είχε καμία δουλειά το κράτος να μπλέκεται σε θέματα, τα οποία χειρίζονται με κέρδος οι ΠΑΕ. Ξέρετε κανένα ξενοδοχείο να πληρώνει το κράτος το σύστημα παρακολούθησης του; Αυτό με ξένισε κι εμένα, ότι δεν έχει τη γραμμή του οφσάιντ. Δεν είναι απιστία ότι το χρυσοπληρώσαμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Το VAR. απολύτως συνεισφέρει».

Σχόλια