Πολλές οι «χοντράδες» των διεθνών

-Υπάρχουν αποφάσεις που ήταν για γέλια και για κλάματα, αποφάσεις που επιβιβεβαιώνουν το χαμηλό επίπεδό τους.

Οι διεθνείς διαιτητές συναγωνίζονται σε λάθη, παρά το VAR, ρέφερι σαν τους Ευαγγέλου, Φωτιά. Δηλαδή, προκαλούν εξίσου, για να μην πούμε ότι προκαλούν περισσότερο! Ας περάσουμε σε κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα, επειδή θα χρειαζόμασταν ολόκληρο βιβλίο για να τα καταγράψουμε όλα!
Ποιός μπορεί να ξεχάσει την αρχική απόφαση του Παπαπέτρου στην Τρίπολη που έδειξε κίτρινη, αντί για κόκκινη, στον Πασαλίδη για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε; Σα να μην έφτανε αυτό έγραψε και στο φύλλο αγώνα ότι πήγαινε για τη μπάλα και ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να κάνει έφεση να τιμωρηθεί ο Πασαλίδης με τρεις αγωνιστικές;
Ο Διαμαντόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0, καθώς δεν καταλόγισε πέναλτι του τερματοφύλακα της Θρακιώτικης ομάδας στον Ελ Αραμπί. Στο ματς Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1, ο Παπαδόπουλος έπρεπε να αποβάλει τον Κοροβέση με κόκκινη, όμως του έδειξε κίτρινη, παρά το μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ποντένσε!
Ο Σκουλάς έπαιξε 100-0 κατά του Ολυμπιακού που παρόλα αυτά νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο, όμως ο διεθνής ρέφερι εκνεύρισε όλο το γήπεδο. Όχι, μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά εκ των υστέρων φάνηκε ότι πήγε στο Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας ότι είχε πάρει διεθνή ορισμό σε ματς μεταξύ Εθνικών ομάδων ελπίδων. Ο Κομίνης στο παιχνίδι Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1 αρνήθηκε ένα ακόμη πέναλτι (50’), ενώ δεν πήγε στο VAR για να δώσει επιθετικό φάουλ πριν το γκολ του Πανιωνίου.
Η... αποθέωση είναι ο Τζήλος. Μπορεί να μην μπήκε στον Ολυμπιακό, όμως έχει ρεκόρ φετινών λαθών, ενώ πήγαινε με το παραμικρό στο VAR! Δεν έχει εμπιστοσύνη όχι μόνο στον εαυτό του, ούτε στον ρέφερι που ελέγχει τις φάσεις!
Πιο πάνω αναφέραμε κάποια λάθη σε ματς του Ολυμπιακού, όμως «χοντράδες» κάνουν και σε άλλα παιχνίδια, στα αποκαλούμενα... εύκολα! Αν τους έβαζαν στα ντέρμπι, θα γινόταν σούπερ χαμός!
Τόσο ανίκανοι είναι. Μαζί με το ελληνικό ποδόσφαιρο, το αναφέρουμε με την ευκαιρία του μνημονίου, χρειάζεται επανεκκίνηση και η διαιτησία. Πρέπει να φύγουν όλοι οι διεθνείς. Αλλιώς, θα κάνουν μια τρύπα στο νερό!

Σχόλια