Διεθνείς ρέφερι: Οι χειρότεροι όλων για επτά λόγους

Θα ξεκινήσουμε με μια ιστορία. Ο πρώτος ξένος διαιτητής που ήρθε στην Ελλάδα την εποχή της «εξυγίανσης» είναι ο Ισπανός Μπορμπαλάν για τον τελικό Κυπέλλου του 2018. Ηταν η... λύση στο αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί, καθώς, δεν είχε διαψευστεί ότι η ΑΕΚ ήθελε τον Παπαπέτρου και ο ΠΑΟΚ τον Σιδηρόπουλο!
Η έλευση ξένων διαιτητών αποτελεί επιβεβαίωση της αποτυχίας, πρώτα από όλα των Ελλήνων διεθνών. Αν οι Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Παπαπέτρου (Αθηνών), Κομίνης (Θεσπρωτίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Τζήλος (Λάροσας), Σκουλάς (Θεσσαλίας), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), αυτοί είναι οι επτά διεθνείς, θεωρούνται οι καλύτεροι, φανταστείτε πως είναι οι χειρότεροι.
Οι διεθνείς είναι η... μεγάλη πληγή του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς:
1) Είναι οι «σημαιοφόροι» των λαθών και της αλλοίωσης των αποτελεσμάτων. Ολοι έχουν κάνει πολλά και τρομερά λάθη, στο... στιλ των Ευαγγέλου (Αθηνών), Φωτιά (Πέλλας) που δεν είναι διεθνείς, όμως είναι γκεστ σταρ.
2) Η έλευση ξένων διαιτητών μέχρι και στο VAR, απόδειξη ότι είναι αποτυχημένοι. Αρα, πρέπει να φύγουν.
3) Η UEFA ζήτησε να γίνουν αλλαγές στον πίνακα των διεθνών, λόγω χαμηλής ποιότητάς τους, όμως ο Περέιρα ...έκανε πως δεν κατάλαβε.
4) Η περίπτωση του Κομίνη που δεν μπαίνει στον ΠΑΟΚ, επειδή δεν τον θέλει (σ.σ. θυμάστε το «ντου» του Σαββίδη με το όπλο, έτσι;), όμως ο Πορτογάλος δεν παραιτείται. Ο Χούμπελ τον ρώτησε πως γίνεται αυτό;
5) Παγκόσμια πρωτοτυπία: Οι Παπαδόπουλος, Τζήλος, Σκουλάς, Διαμαντόπουλος που έγιναν διεθνείς χωρίς να σφυρίξουν ντέρμπι!
6) Ο... ελίτ Σιδηρόπουλος σηκώνει ταμπέλες ή είναι στο VAR, σε ξένους ρέφερι που στην Ευρώπη είναι σε χαμηλότερη κατηγορία από τη δική του! Ο ...κορυφαίος ήταν κοινής αποδοχής και τώρα τον θέλει, μόνο ο ΠΑΟΚ!
7) Ούτε η UEFA τους ορίζει, πλην των Σιδηρόπουλου, Παπαπέτρου, με εξαίρεση το καλοκαίρι που οι αγώνες είναι πολλοί.

Σχόλια