Ψάχνουν… σωσίβιο αλλά δεν βρίσκουν


-Τα ίδια «παραμύθια» για το δήθεν αυτοδιοίκητο και για ΚΕΔ που δήθεν λογοδοτεί σε FIFA, UEFA…


Σπάνε κάθε… κοντέρ αστειότητας! Εκείνο που τους απέμεινε είναι μόνο ο πανικός τους που ουσιαστικά δικαιώνει τον Ολυμπιακό, ο οποίος με την επιστολή του στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη καταγγέλλει τη διαφθορά και τη σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη διαιτησία.
Ο πανικός τους είναι τόσο μεγάλος που έχασαν και τη μπάλα! Ο Ολυμπιακός έστειλε την επιστολή, τώρα τα βάζουν και με τον Αυγενάκη, επειδή δέχθηκε να συναντήσει τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Όμως, παραβλέπουν ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε ραντεβού.
Κατά τα άλλα, δεν έχουν ούτε επιχειρήματα. Εκεί που μιλούσαν για δήθεν αυτοδιοίκητο, βγήκε στη δημοσιότητα ότι ο Ολυμπιακός έστειλε παρόμοια επιστολή, με καταγγελίες, και στις FIFA, UEFA και… τέζα η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ, από τον Γιώργο Σαββίδη, τον υπεύθυνο επικοινωνίας και το τριτοκλασάτο περιθωριακό σάιτ που δεν διστάζει να γράφει και ψέματα.
Χώρια που χρησιμοποιούν τα ίδια παραμύθια. Εκτός από την… καραμέλα του αυτοδιοίκητου, το άλλο ανέκδοτο είναι ότι η ΚΕΔ δήθεν λογοδοτεί στην FIFA και στην UEFA. Η πλάκα είναι ότι τώρα αναμένεται να λογοδοτήσουν ο απίθανος Περέιρα και η… κομπανία του που ξεφτίλισαν μέχρι και το VAR. Επί θητείας του Πορτογάλου, μέχρι και οι ξένοι διαιτητές έγιναν χειρότεροι από τους Ελληνες «εξυγιαντές».
Και μόνο ότι τα τρία τελευταία χρόνια γελοιοποιήθηκε η λέξη «εξυγίανση» και ότι οι τίτλοι του ΠΑΟΚ αμφισβητήθηκαν, αρκεί να καταδείξει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και κάποιοι αστείοι τύποι κραυγάζουν για όσα τάχα γίνονταν πριν. Ετσι, χωρίς στοιχεία, μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, καθώς η… εξυγίανση είναι αυτή που έθαψε το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Το κατάντησαν να αμφισβητούνται μέχρι και τα φάουλ, αλλά και έρχονται ξένοι διαιτητές, αφού πρώτα εκτέιθηκαν όλοι οι Ελληνες, εσχάτως και ξένοι τύπου Στέγκεμαν και Σόουζα.
 Απόδειξη τα DVD με τις διαιτητικές αποφάσεις, αν τα δει κάποιος, κάποιοι θα τρέχουν για να κρυφτούν.

Σχόλια