ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Με την επιλογή του Σιδηρόπουλου, δείχνουν ότι δεν βάζουν μυαλό – Μόνη λύση να φύγουν από… χθες, ξένοι και Ελληνες της ΚΕΔ


Οι ορισμοί του Περέιρα και της... συνοδείας του (Μαρίν, Λϊντμπεργκ) ισοδυναμούν με πρόκληση. Ούτε για το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έφεραν ρέφερι από το πάνω ράφι, τόσο ανίκανοι είναι. Ετσι έβαλαν τον Ισπανό Σάντσεθ Μαρτίνεθ που ανήκει στην πρώτη κατηγορία.
Όμως, είναι και προκλητικοί. Έβαλαν τον Σιδηρόπουλο τέταρτο διαιτητή ο οποίος είναι ο μοναδικός Ελληνας της διαιτητικής ομάδας. Τον Σιδηρόπουλο που ανήκει στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, όμως μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τον Σιδηρόπουλο που ο Αρης είχε καταγγείλει ότι όλη η Θεσσαλονίκη γνώριζε από πριν ότι θα σφύριζε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και έγινε. Στο ματς ΠΑΟΚ-Αρης 2-2, ματς που σφύριξε, δεν πήγε στα αποδυτήρια για τα «ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ απέβαλε τον Μάτος (σωστά), όμως λίγο μετά απέβαλε και τον Σάσα του Αρη, με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη.
Φοβερά και τρομερά πράγματα γίνονται στην ελληνική διαιτησία. Από πού και ως πού να είναι ο Σιδηρόπουλος τέταρτος διαιτητής; Τέτοια πρόκληση δεν ξανάγινε...
Και μην πει κανείς, ότι μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ εξαπέλυσε επίθεση στον Σιδηρόπουλο, επειδή δεν έστειλε τον Ελβετό διαιτητή στο VAR, επειδή θα γελάμε δυο εβδομάδες. Από τότε είχαμε γράψει ότι είναι… παράπονα-παρωδία!

Σχόλια