Τα τέσσερα «χειρουργεία» του Σόουζα κατά του Ολυμπιακού - Ξεφτίλισε τον εαυτό του και τον Περέιρα - Πως γίνεται και οι ξένοι να σφυρίζουν "εξυγίανση"; - Αυτά τα βλέπουν η FIFA και η UEFA; - ΑΙΣΧΟΣ!

Αυτός δεν είναι διαιτητής! Τι είναι αυτός που έφερε ο Περέιρα για το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0; Μιλάμε για φοβερά και τρομερά πράγματα και ο Πορτογάλος έπρεπε να είχε παραιτηθεί με όσα έκανε ο συμπατριώτης του που είναι και «πουλέν» του. Είναι δυνατόν να μην έχει ευθύνη για τους ορισμούς που κάνει;
Χειρουργείο Νο 1: Ήταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Όμως, ο Ζόρζε Σόουζα όχι μόνο δεν πήγε στο VAR, δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα! Πρόκειται για τη φάση του 12', όταν ο Τσιγκρίνσκι, στο κέντρο του γηπέδου μπροστά στα μάτια του Πορτογάλου ρέφερι, πήγε με τις τάπες στον αστράγαλο του Καμαρά. Η κόκκινη κάρτα ήταν επιβεβλημένη και αναμφισβήτητη, όμως ο Σόουζα δεν επιβεβαίωσε τα υψηλά στατιστικά του καθώς θεωρείται «καρτάκιας». Το... πουλέν του Περέιρα άλλαξε φιλοσοφία και έγινε «εξυγιαντής» επειδή ήρθε στην Ελλάδα! Αντίθετα στον Σεμέδο έβγαλε κίτρινη κάρτα στο 2'.
Ο Περέιρα παραιτήθηκε ή ακόμη; 
Χειρουργείο Νο 2: Στο 26' δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί επειδή ανακάλυψε χέρι του Γκιλιέρμε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ολιβέιρα στο κέντρο και ενώ η μπάλα χτύπησε στο στήθος του παίκτη της ΑΕΚ, όπου ήταν το χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού που όμως δεν το βρήκε!
Ο Φωτιάς (Πέλλας) γιατί τον κάλεσε στο VAR; Δεν ήταν φάση για VAR!
Χειρουργείο Νο 3: Στο 61’ έπρεπε να δώσει πέναλτι του Βράνιες στον Ελ Αραμπί. Γιατί δεν πήγε στο VAR για αυτή τη φάση;
Χειρουργείο Νο 4: Στο 94' έπρεπε να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τσιντώτα και να δώσει φάουλ στον Ολυμπιακό, επειδή ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έπιασε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή υπό την πίεση του Γκερέρο.
Ο Πορτογάλος Σόουζα απέδειξε ότι ο Περέιρα δεν είναι ικανός να κάνει ορισμούς. Τα έχει κάνει... μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο. Οι παίκτες της ΑΕΚ μάρκαραν σκληρά, όμως άρχισε να βγάζει κίτρινες μετά το 2-0. Πιο πριν ο ρέφερι έξανε πως δεν καταλάβαινε!