Και με VAR η διαιτησία δεν έχει …πάτο! – Θα γίνει σαν το αφήγημα της… εξυγίανσης


-Βγάζουν αποφάσεις που θέλουν, αφού τα ερμηνεύουν όπως θέλουν, περίπατο πάνε οι κανονισμοί!

 Χρειάστηκε να περάσουν, μόλις δυο αγωνιστικές για να πέσουν οι μάσκες και με το VAR αλλά και ταυτόχρονα να επιβεβαιωθεί ότι η διαιτησία είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Πλέον, εξόφθαλμα λάθη γίνονται και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, κανένα πρόβλημα για… εξυγίανση!
Επίσης, εκτός από τα παραπάνω, σημειώστε το εξής:
1) Στη Λάρισα, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0, ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) της… τεχνολογίας, κάλεσε τον Ευαγγέλου (Αθηνών) να δει το γκολ του Ελ Αραμπί στο 38’ που ήταν κανονικό, όμως ο Αθηναίος το ακύρωσε, ενώ ο Μαροκινός φορ καλύπτονταν.
2) Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) στην Τούμπα (ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1) δεν πήγε στο VAR για να δει το φάουλ του Ακπόμ στον ποδοσφαιριστή Ευαγγέλου, στη φάση που ο Σφιντέρφσκι πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης. (Ο Πανιώνιος έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας).
3) Ο Τζήλος (Λάρισας), ο οποίος στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3 ήθελε ριπλέι για να αποβάλλει τον Κουρμπέλη σε ένα μαρκάρισμα που έγινε μπροστά του και έβγαζε μάτια, όπως και ο Ευαγγέλου στο πέναλτι που έκανε ο Μπέρτος στον Ελ Αραμπί, σε τέσσερα μέτρα απόσταση από τη θέση που έχει. Αν για τέτοιες φάσεις χρειάζεται… τεχνολογία, τότε οι διαιτητές είναι ανίκανοι!
4) Άλλο παράδειγμα: Ο Ευαγγέλου ακύρωσε το κανονικό γκολ του Μεριά στο 55’ για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ, όμως δεν πήγε στο VAR για να δει το χέρι του Ζίφκοβιτς, μανσέτα ήταν (!), καθώς έπρεπε να δώσει κι άλλο πέναλτι στο 58’ που έγινε η παράβαση.
Συμπεράσματα με βάση τις δυο πρώτες αγωνιστικές: Και με το VAR βγάζουν αποφάσεις που θέλουν, σα να μην έφτανε αυτό έρχεται η αμετανόητη και σούπερ... φαν της δήθεν εξυγίανσης, η ΚΕΔ ντε και δικαιολογία τα πάντα, αφού τα ερμηνεύουν όπως θέλουν, περίπατο πάνε οι κανονισμοί και το πρωτόκολλα.

Σχόλια