Ισπανία: Και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ συνελήφθη για τα στημένα – Το πένθος της Marca για το σκάνδαλο


Marca: «Πενθεί» για το σκάνδαλο με τα στημένα ματς

www.sportime.gr

Συγκλονισμένο από το σκάνδαλο που ξέσπασε από χθες Τρίτη (28/5) και αφορά στημένα ματς, είναι το ισπανικό ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο «αποτυπώνεται» και στον Τύπο της χώρας  με χαρακτηριστικότερο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Marca».
Σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας στην εγκληματική οργάνωση (όπως χαρακτηρίζεται) συμμετείχε πλήθος ποδοσφαιριστών (εν ενεργεία και μη) και παραγόντων ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη Ραούλ Μπράβο.
Οι χειραγωγημένοι αγώνες αφορούν τις δύο μεγάλες κατηγορίες της Ισπανίας, δηλαδή την Primera και τη Segunda Division.
Την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί «αποτυπώνει» με τον καλύτερο τρόπο η εφημερίδα «Marca» που έχει αφιερώνει – όπως είναι φυσικό- το πρωτοσέλιδό της στο εν λόγω σκάνδαλο.
Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε με μαύρο χρώμα και τον χαρακτηριστικό τίτλο «μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο», ενώ παράλληλα σχολιάζονται οι 11 συλλήψεις και οι 5 προσαγωγές που έγιναν Τρίτη όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο.
Οι συλλήψεις και οι προσαγωγές αφορούν ποδοσφαιριστές και στελέχη ομάδων των δύο μεγάλων κατηγοριών.
Θυμίζουμε ότι εκτός του Ράουλ Μπράβο που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Άρη και Βέροια, μπλεγμένος φέρεται να είναι και ο Ινίγο Λόπεθ που αγωνίστηκε για μικρό διάστημα στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013-14.
Η εφημερίδα «Marca» σημειώνει μεταξύ άλλων: «Το σύστημα που ελέγχει τη LaLiga λειτουργεί σωστά. Πάντα έπιαναν τους αμυντικούς και τους τερματοφύλακες για τα παιχνίδια…».


Σχόλια