Η εικονική πραγματικότητα του Μάκη Γκαγκάτση


Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, τι σκέφτεται όταν ακούει ειρωνικές αναφορές για την… εξυγίανση: «Γελάω! Κανείς δεν είπε ότι όλα είναι τέλεια με τη νέα κατάσταση. Υπάρχουν πολλά να βελτιωθούν, τίποτα δεν αλλάζει τελείως μέσα σε 1,5 χρόνο, που εξελέγη η νέα εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά ποιος μπορεί να πει ότι το ποδόσφαιρό μας δεν είναι πιο δίκαιο σε σχέση με το παρελθόν; Βλέπουμε ότι ο πρωταθλητής δεν βγαίνει στον α’ γύρο, όπως πρώτα».
Σύμφωνοι, η κατάσταση είναι για γέλια. Μόνο να σκεφτεί κανείς ένα πέναλτι που δόθηκε σε βουτιά του Πρίγιοβιτς με τον Αστέρα Τρίπολης, το χέρι του Βιεϊρίνια που δεν σφυρίχτηκε στη Λαμία, έναν απίθανο διαιτητή που ανέβηκε σε ηλικία 38 ετών να δίνει το ένα πέναλτι μετά το άλλο στο ματς με τον ΠΑΣ ή τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΛ από έναν ρέφερι που δεν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία, όμως συνέχιζε και συνεχίζει να παίξει παρά τα λάθη που έκανε.
Για γέλια είναι και η κατάσταση στην ΕΠΟ. Στον Ιβάν Σαββίδη ανήκει η δήλωση «δικός μας Γραμμένος».
Για γέλια είναι και η κατάσταση που η… εξυγίανση «ξεκατινιάζεται» τόσο για το περσινό πρωτάθλημα, όσο και για το φετινό Κύπελλο. Μόνοι τους τα μαρτυράνε…
Για γέλια είναι και ότι μόνο ένας βοηθός πήγε σπίτι του για τον οποίο ο ΠΑΟΚ παραπονέθηκε ότι τον αδίκησε!


Επίσης, ο Μάκης Γκαγκάτσης δήλωσε: «Το μορατόριουμ και η συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ ξεκίνησε από τις εκλογές της Λίγκας, όπου έγινε φανερή η σύμπραξή τους».
Πως αλλιώς θα δικαιολογήσει την ήττα του για την προεδρία της Superleague ; Με αυθαίρετη ερμηνεία, αυτή είναι η μόνη λύση.  Κατά τα άλλα «ο κ. Λυσσάνδρου θα πετύχει, αν δεν έχει να ξεπληρώσει γραμμάτια, λόγω της στήριξης του Ολυμπιακού». Αυτό κι αν είναι για πολλά γέλια. Φοβάται, μην φύγει ο μπαμπάς από τη Λίγκα; Ο Χούμπελ το ζήτησε!


Για την περίπτωση Περέιρα, ο Μάκης Γκαγκάτσης δήλωσε: «Οι εφημερίδες, που πρόσκεινται στους δύο, έγραψαν ότι δε θα ανανεωθεί η σύμβαση του Περέιρα με ψήφους 9-8».
Εδώ, επιβεβαιώνει ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την ΕΠΟ; Τόσα πολλά… φαντάσματα βλέπει; Μόνο SDNA διαβάζει; Χώρια που δεν το έγραψαν οι εφημερίδες που «πρόσκεινται στους δυο».


«Η δική σας θέση για την ΚΕΔ ποια είναι», ρωτήθηκε επίσης και απάντησε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον κ. Περέιρα, έχουν γίνει λάθη. Και το μεγαλύτερο λάθος, είναι που είναι ακόμη στους πίνακες ο Κομίνης και έχει και τους περισσότερους ορισμούς. Πέρσι έκρινε τον πρωταθλητή, φέτος έκρινε μια κατηγορία, στο μπαράζ».
Ο Κομίνης είναι στους πίνακες αλλά δεν μπήκε ούτε τέταρτος στον ΠΑΟΚ! Κατά τα άλλα έχουν παράπονα από τον Περέιρα! Για να μην επαναλαμβάνουμε όσα αναφέραμε πριν για τη διαιτησία…